На живо

7

K.LINA представи новия си проект

CEO е новият сингъл на изгряващата музикална звезда

Публикувано на 06 Юли 2021
K.LINA представи новия си проект
Снимка: K.LINA PR

Със специално събитие и мини концерт, младата певица K.LINA  представи новия си сингъл СЕО пред аудитория от медии и приятели. Цялото й семейство се събра да я подкрепи в изискана столична галерия, която K.LINA избра за представянето. С вино от избата на Тодор Батков, елегантни хапки и, разбира се, песните на K.LINA на живо в акустичен вариант с китара, гостите прекараха една чудесна вечер, посветена на хубавата музика.

CEO е новият сингъл на изгряващата музикална звезда. Музиката и текстът  традиционно са авторски. Младата изпълнителка сама твори песните си, защото „за мен това е най-добрият  начин  да изразя собствените си емоции и преживявания“. Новото парче отново съдържа личен елемент. След The Movies, вдъхновена от влюбването, (една от причините, заради които предпочете София пред Лондон), този път K.LINA  избира друга важна за нея тема: самоувереността, граденето на самочувствие и вяра в собствените си възможности и решения. „Тази тема е важна не само за мен, но и за много момичета и млади жени, които искат сами да управляват живота си“.

CEO или chief executive officer е човекът, начело на компанията, този който определя курса и избира пътя на развитие. Авторката споделя, че в песента й: „СЕО е метафора за способността ни сами да управляваме живота си, да имаме смелостта и самочувствието да взимаме решения за себе си. Нещо, към което се стремя и ми се иска да постигна“.  СЕО-тата са определяни като рок-звездите на  компаниите, които управляват, именно заради своята креативност, смелост и готовност за поемане на отговорност за своите избори.

Екипът, който стои зад музикалния проект са: самата K.LINA - композитор и текстописец, режисьор Румен Русев и оператор Веско Менкаджиев.

Родена на 4 юли, K.LINA отпразнува рождения си ден между морския бряг с приятели и в София със семейството си. Всъщност не един, а все едно два рождени дни ще отбележи певицата, понеже 1 юли или July Morning, e един от най-любимите й празници въобще. Предвидила е и време, което прекара само с любимия си, чиято самоличност все още отказва да разкрие публично.

На 5 юли изгряващата звезда на родната музикална сцена, е в София за концерта си на ЕuroCamp, част от Sofia Summer Fest.

Ключови думи: