На живо

7

Justin Timberlake издаде нов албум

Eдна от най-големите поп звезди в музикалната индустрия, известенa с безбройните си хитове, се завръща с 18 чисто нови парчета

Публикувано на 15 Март 2024
Justin Timberlake издаде нов албум
Снимка: Sony Music/Вирджиния рекърдс

Шест години след като представи "Man of the Woods", Justin Timberlake отново намира своя ритъм с новия си албум "Everything I Thought It Was".

Eдна от най-големите поп звезди в музикалната индустрия, известенa с безбройните си хитове, се завръща с 18 чисто нови парчета.

Justin си сътрудничи с Fireboy DML за песента "Liar", с Tobe Nwigwe за "Sanctified" и с колегите си от NSYNC в "Paradise". Феновете вече са добре запознати с тоталния хит “Selfish”, който излезе в края на януари, и с песента “Drown”, която беше пусната като сингъл в началото на този месец. Звездата нарича албума "най-семплия" си запис до момента, като го определя като "сложен в своята простота" и “невероятно откровен”.

Снимка: Sony Music/Вирджиния рекърдс

Още от началото на кариерата си Justin Timberlake е разгадал формулата за привличащата вниманието начална песен. След енергичен старт, с който призовава по-младото си аз да следва мечтите си (озаглавено "Memphis" по името на родния му град), певецът се обединява с друг хитмейкър, а именно Calvin Harris, в парчетата "F-kin' Up the Disco" и "No Angels". И двете са отличителни за JT - от запомнящите се мелодии до характерния му фалцет. Темата за любовта прозира в целия 18-трактов проект, като най-амбициозното парче е под формата на седемминутен бавен джем.

През април Timberlake тръгва и на световното турне Forget Tomorrow World Tour. Наред с датите, обявени за САЩ и Канада, артистът ще зарадва и почитателите си в Европа в няколко избрани градове.

От днес "Everything I Thought It Was" е официално на пазара.  

Снимка: Sony Music/Вирджиния рекърдс

Tracklist:

1. "Memphis"
2. "F**kin' Up the Disco"
3. "No Angles"
4. "Play"
5. "Technicolor"
6. "Drown"
7. "Liar (ft. Fireboy DML)"
8. "Infinity Sex"
9. "Love & War"
10. "Sanctified (ft. Tobe Nwigwe)"
11. "My Favorite Drug"
12. "Flame"
13. "Imagination"
14. "What Lovers Do"
15. "Selfish"
16. "Alone"
17. "Paradise (ft. *NSYNC)"
18. "Conditions"

Ключови думи: