На живо

7

Justin Bieber представи новото си видео

Клипът към песента “Ghost” е с участието на Даян Кийтън

Публикувано на 09 Октомври 2021
Justin Bieber представи новото си видео
Снимка: Анимато Мюзик/Universal Music Group

За изпълнителя Justin Bieber 2021 г. е изключително продуктивна и успешна, след като през март изненада милионите си фенове с шести студиен албум - Justice.

Докато песента му с Kid Laroi - „Stay“ е на върха на Billboard Hot 100 за седмата поредна седмица- Bieber представя новото си видео към парчето Ghost, което е част от последната му колекция.

В музиалния клип, дело на режисьора Colin Tilley, се появява изненадващо знаменитата актриса Diane Keaton, която се превъплъщава в ролята на майка на поп звездата.

Миналия месец на церемонията по връчването на наградите VMA на MTV, Justin Bieber изпълни на живо Ghost, след което сингълът се изкачи в класациите и събра близо 9 милиарда стрийма.

Освен вълнуващото видео, Justin включи три нови парчета към дигиталния си албум Justice - „Red Eye“, „Angels Speak“ и „Hailey“, които първоначално бяха налични само на физическите носители на компилацията. Днес за първи път може да чуете записите и на всички стрийминг платформи.

Изненадите обаче не свършват дотук.  На 8 октомври е и официалната премиера на новия документален филм за звездата - Justin Bieber: Our World. Продукцията е  осъществен благодарение на  OBB Films, SB Films и Amazon Studios и е достъпна на Amazon Prime Video.

Ключови думи: