На живо

7

Junior Band възродиха хит на трио „Спешен случай“

„Мама, татко и аз“ е и прощъпулник на най-успешния в момента българки поп певец и композитор Влади Ампов – Графа

Публикувано на 22 Юли 2022
Junior Band възродиха хит на трио „Спешен случай“
Снимка: Monte Music Ltd.

„Вече 10 години съм на този свят, но възрастните хора така и не разбрах“ е любимата фраза от вечния хит на трио „Спешен случай“ -„Мама, татко и аз“ и прощъпулник на най-успешния в момента българки поп певец и композитор Влади Ампов – Графа.

Талантливите деца от детски духов оркестър Junior Band, които две поредни години бяха част от неговите летни турнета, върнаха песента в радиоефира и интернет пространството, като с помощта на своя ръководител Йордан Цветанов, Графа и автора на новия аранжимент Борислав Бояджиев – Борче създадоха нова, свежа версия на хита от 80-те години на миналия век.

В личния си профил във Facebook Влади Ампов сподели: „Това е първият самостоятелен сингъл на невероятните Junior Band. За мен е огромно удоволствие, че именно те направиха кавър версия на първата ми песен, която записах с легендарните “Спешен случай”, когато бях едва на десет години. Музиката и текстът са на баща ми Кирил Ампов. Благодаря на Борислав Бояджиев за жестокия аранжимент и на режисьора на видеото Danyor Nevsta. Йордан Цветанов, ти си истински будител!“

Йордан Цветанов е ръководител на детския духов оркестър към СУ „Емилиян Станев“ – Велико Търново. Изключителен професионалист, отдаден на каузата си и силен мотиватор, Йордан успява да превърне Junior Band в най-популярния състав за млади музиканти в цяла България. Йордан създава истински музиканти, според автора на аранжимента Борислав Бояджиев - Борче, който споделя, че записите с децата били абсолютно удоволствие, а самите те не отсъпвали по професионални качества на възрастните си колеги.

Влади Ампов се включва на по-късен етап във вокалното аранжиране на песента, а когато музикалният продукт е завършен, екипът на Danyor Nevsta създава ефектното и и шарено видео.
Новата версия на „Мама, татко и аз“ може да гледате в YouTube канала на лейбъла Монте Мюзик, а свежото ѝ и актулно звучене, ѝ гарантират често присъствие в българския радиоефир това лято.

Ключови думи: