На живо

7

Jubël направиха интерпретация на хит на Ne-Yo

В "So Sick" дуото остава вярно на оригиналното RnB звучене, добавяйки жизнени китари и приятни летни вибрации

Публикувано на 07 Април 2022
Jubël направиха интерпретация на хит на Ne-Yo

Шведското поп дуо Jubël сподели интерпретацията си на "So Sick" от Ne-Yo. В "So Sick" дуото остава вярно на оригиналното RnB звучене, добавяйки жизнени китари и приятни летни вибрации.  

Шведското дуо изпълнява "So Sick" на живо и в радио предавания от години, тъй като тя отдавна е любима тяхна песен. След голямото желание на феновете, Jubël най-накрая я издават като сингъл със сцени зад кадър при направата на трака.  

Изданието следва масивния успех на пробивния трак на Jubël "Dancing In The Moonlight" ft NEIMY, който получи мултиплатинени сертификати в Европа и ремикс от самия Tiësto, приземявайки се на #1 в британската радио еърплей класация и в топ 10 на британската еърплей класация за края на годината.  

"Ние сме като банда на живо с електронни инструменти и въздействия", казват Jubël. "Имаме песни с поп структура, но много танцувални, във време 4/4". Тази успешна формула донесе на оглавяващата класациите група с платинени продажби милиони слушания в платформите за няколко кратки години. 

И двамата артисти, Sebastian Atas като главен продуцент и водещ вокалист и Victor Sjöström като ключов автор на песните и музикант на всички инструменти, започват на местната EDM сцена с Victor като DJ и продуцирането на Sebastian. С близо 700 милиона световни стрийма, Jubël продължават да издават денс поп хитове като "Dancing In The Moonlight", както и "Weekend Vibe" и"Dumb" от мини албума през 2021 6115 Orange Street, който получи чудесни отзиви от FLAUNT, The Music Essentials и др.

У нас можете да слушате чрез Орфей Мюзик/ Warner Records US / Atlantic UK. 

Ключови думи: