На живо

7

Joel Corry пусна нова песен

Диджеят и продуцент представи ‘What Would You Do?’, в сътрудничество с David Guetta и Bryson Tiller

Публикувано на 18 Март 2022
Joel Corry пусна нова песен
Снимка: Орфей Мюзик / Warner Music / Tung Walsh

5 пъти номинираният за награди BRIT DJ и продуцент Joel Corry обедини сили с David Guetta и Bryson Tiller за химна ‘What Would You Do?’ – първия му за 2022. 

Следвайки предишния сингъл ‘I Wish’ ft. Mabel – шестия британски топ 20 сингъл за Joel подред – ‘What Would You Do?’ показва Joel, легендарния денс продуцент и близък колаборатор David Guetta, както и RnB звездата от Луисвил Bryson Tiller в запис, който изглежда като стабилен денс химн.

“Бе удоволствие да си  сътрудничим отново с David Guetta и да работим с невероятен талант като Bryson Tiller. Тази песен е магическа енергия, свежа и безкрайна“, обяснява Joel.

‘What Would You Do?’ формира втора официална колаборация за Joel с David Guetta след като дуото обедини сили по платинения британски №3 сингъл ‘BED’, успоредно с RAYE миналата пролет – трак, който е събрал над 500 милиона глобални стрийма.

Снимка: Орфей Мюзик / Warner Music

Новият сингъл на Joel също така идва в момент, в който той продължава глобално да гради своя отпечатък с турне в Австралия и Шатите през март и април, а след това предстои престижна редица концерти в Ibiza Rocks и в Лас Вегас и Ню Йорк по-късно това лято.

Скорошните му издания като трио от клубни парчета с денс лейбълите на Defected D4 DANCE (‘Liquor Store’), Selected (‘The Parade’ w/ Da Hool) и SIGNAL SUPPLY >> (‘What I Need’ w/ Lekota) продължават да правят вълни и в ъндърграунда, като и трите трака седят в Beatport Top 10 – признание към способността на Joel да балансира успеха в класациите и ъндърграунда.


За Joel Corry
С 5 платинени британски записа, 5 номинации за награди BRIT и над десетилетие клубни концерти по света, Joel Corry е едно от най-почитаните имена в денс музиката. Той направи пробива си през 2019 с британския топ 10 сингъл ‘Sorry’, който също счупи 24-часовият рекорд на Shazam в Обединеното кралство с над 41, 000 тага, утъпквайки си пътя за колаборации с имена като David Guetta, Jax Jones, Charli XCX и Saweetie, както и още четири Top 10 записа – включително британския #1 сингъл и глобален хит от 2020, ‘Head & Heart’ ft. MNEK. През 2021 Joel направи напълно разпродадени заглавни турнета в Щатите и ОК, изпълнява и излезе на сцената на MTV EMAs в Унгария и и запази дебютните си концерти в Ibiza Rocks, където ще се завърне за втори път по-късно това лято. Той ще изнесе и пресижни изпълнения в Лас Вегас и Ню Йорк през тази година.

За David Guetta
David Guetta прекара последните 30 години, изтласквайки денс музиката към нови висоти; след като за първи път си създаде име като DJ в парижкия ъндърграунд до продаването на над 50 милион записа световно (включително и 14 милиарда стрийма) и печеленето на две награди GRAMMY, той се превърна в ключова фигура в появяването на глобалната денс музика в класациите. Отговорен за дефиниращи цяла ера хитове като британския №1 хит от 2009 ‘When Love Takes Over’ ft. Kelly Rowland – от номинирания за награди Grammy четвърти студиен албум ‘One Love’ –‘Titanium’ ft. Sia от 2011 и ‘Lovers On The Sun’ ft. Sam Martin от 2014, и двата отбелязали се като британски #1 сингли – влиянието му в популярната музика е неоспоримо. Наскоро за него гласуваха като #1 DJ на DJ Mag за втора година в глобалното допитване Top 100 DJs през 2021, спечели наградата Best Electronic Artist на MTV EMAs – също за втора година – и си колаборира с Joel Corry за първи път по номинирания за награда BRIT британски №3 сингъл ‘BED’ с RAYE. Той също издаде и още големи хитове с Galantis & Little Mix (‘Heartbreak Anthem’) и Becky Hill (‘Remember’), превръщайки се в един от топ 10-те най-стриймвани артисти в Spotify в света.

За Bryson Tiller
Bryson Tiller от Луисвил си изгради репутация като един от най-надарените и разноородни RnB артисти след като за първи път проби с възторжено приетия дебютен албум ‘Trapsoul’ през 2015 – запис, който също донесе на Tiller първата му GRAMMY номинация за Best RnB song (‘Exchange’). Оттогава той е издал още два албума – включително ‘True To Self’ през 2017, който донесе на Tiller първия му някога #1 албум в Щатите – и работи с всички от Dj Khaled & Rihanna (‘Wild Thoughts’) до Drake, установявайки трап и хоп-вдъхновената си RnB музика като изцяло негово звучене. Нетърпеливо очакваният четвърти студиен албум ‘Serenity’ идва по-късно тази година.

У нас можете да слушате ‘What Would You Do?’ чрез Орфей Мюзик /Asylum/Atlantic. 

Ключови думи: