На живо

7

Joel Corry с ремикс на хит на Tiësto

Oригиналната версия на „10:35 “ беше придружена от поразителен концептуален видеоклип, което вече може да се похвали с над 10 милиона гледания в YouTube след премиерата си в края на миналата година

Публикувано на 24 Януари 2023
Joel Corry с ремикс на хит на Tiësto
Снимка: WMG

Tiësto и Tate McRae привлякоха Joel Corry за ексклузивна нова версия на „10:35”.   

Платинено сертифицираната международна икона, носител на награда GRAMMY, мултиплатинената певица и композитор и продуцентът и суперзвезда Joel Corry представиха ремикс на парчето. 

Oригиналната версия на „10:35 “ беше придружена от поразителен концептуален видеоклип, което вече може да се похвали с над 10 милиона гледания в YouTube след премиерата си в края на миналата година. До момента парчето е събрало над 30 милиона стриймвания в САЩ и 137 милиона в световен мащаб във всички платформи, с над 17 милиона през последната седмица. Хитовият сингъл се класира в Топ 50 на Spotify в над 15 територии, като едновременно с това се нареди на #2 в британското радио, #3 в германското радио и достигна нов връх, заемайки #12 в общата европейска еърплей класация.

Снимка: WMG

Ремиксът, който излиза у нас благодарение на Орфей Мюзик – изключителен лицензиант на Warner Music за България, вече е наличен във всички дигитални платформи и стрийминг услуги.  

Ключови думи: