На живо

7

Joel Corry издава нова песен

След скорошното си хитово турне в Обединеното кралство, многократно номинираният за награда BRIT диджей и продуцент пуска "Do U Want Me Baby?“

Публикувано на 18 Април 2023
Joel Corry издава нова песен

Joel Corry се завръща с нова песен. 

След скорошното си хитово турне в Обединеното кралство, многократно номинираният за награда BRIT диджей и продуцент издава "Do U Want Me Baby?“.

Пристигайки като първия от поредица нови записи на Joel, „Do U Want Me Baby?“ е ударна, клубна версия, пускана в праймтайма на радиостанциите, със сладникава, заразителна мелодия, изпълнена от изгряващата звезда – Elphi. Написана заедно с Billen Ted – продуценти за изпълнители като Becky Hill, MNEK, RAYE & Gracey, и изпробвана по дансингите в цял свят в последните му сетове, това е песен, която връща Joel отново на върха.

„Do U Want Me Baby?” е най-пристрастяващата песен, върху която съм работил”, обяснява Joel. „Мисля за нея постоянно! Честно казано, този запис ме кара да се чувствам супер свеж и ми харесва да си сътруднича с моите добри приятели Billen Ted и Elphi, като Elphi е наистина вълнуващ нов изпълнител. Това е първото издание от новата ми музикална вълна за 2023 г. и се надявам да споделя свежото настроение с всички.“

Do U Want Me Baby?“ следва парчето „Lionheart (Fearless)“ ft. Tom Grennan – песен, която достигна #18 в края на 2022 г., за да даде на Joel 8-ия му сингъл в Топ 20 в Обединеното кралство, както и „History“ с Becky Hill, която също достигна №18 миналото лято.

Снимка: WMG

Joel също така дебютира на #67 през декември в престижната анкета на DJ Mag за Топ 100 на диджеите – доказателство за това колко високо се е издигнал неговият DJ профил през последните 12 месеца след водещите участия в Ибиса, Лас Вегас и Ню Йорк и забележителните изпълнения на фестивали като Tomorrowland, Ultra и Creamfields. 

За Joel Corry
С петкратно платинени записи в Обединеното кралство, 5 номинации за награда BRIT и с клубни концерти (в продължение на повече от десетилетие) в цял свят зад гърба си, Joel Corry е едно от най-уважаваните имена в денс музиката. Той направи своя пробив със сингъла "Sorry", който влезе в Топ 10 на британската класация за 2019 г. и също така счупи 24-часовия рекорд на Shazam за всички времена в Обединеното кралство с над 41 000 тага, проправяйки път за сътрудничество с изпълнители като David Guetta, Jax Jones, Mabel, Charli XCX и Saweetie, както и с още четири парчета, влезли в Топ 10, включително въздействащия глобален хит сингъл, оглавил класациите в Обединеното кралство за 2020 г. – "Head & Heart", с участието на MNEK. През последните три години Joel направи разпродадени хедлайн турнета както в САЩ и Австралия, така и в Обединеното кралство, свири на MTV Europe Music Awards и The Pride Of Britain Awards и получи редовни участия в Лас Вегас и в Ню Йорк. Той също така имаше редовни седмични участия в Ibiza Rocks за втора поредна година.

Ключови думи: