На живо

7

Joel Corry и Tom Grennan пуснаха видеото на съвместната си песен

В клипа на "Lionheart (Fearless)" участва и звездата на UFC – ‘Meatball’ Molly McCann

Публикувано на 31 Октомври 2022
2 снимки

Веднага след издаването на новия си сингъл – "Lionheart (Fearless)", Joel Corry и Tom Grennan се завръщат, за да представят официалния видеоклип към него.

Режисиран от Elliot Simpson (който стои зад поредица от видеоклипове на Joel, включително към сингъла #1 в Обединеното кралство – "Head & Heart" ft. MNEK, събрал за отицателно време близо 250 милиона гледания), официалният видеоклип към „Lionheart (Fearless)“ показва как Joel и Tom минават през изтощителен тренировъчен лагер в гъста, кална гора. Във видеото се появява и звездата на UFC – ‘Meatball’ Molly McCann.

„Беше наистина страхотно изживяване“, казва Molly за участието си във видеото. „Безкрайно благодарна съм на Joel и Tom, че ме направиха част от това. Беше страхотно да срещна двама брилянтни артисти. Много се смях и се надявам, че съм изиграла ролята добре!“.

Записана по време на поредица студийни сесии, които дуото сподели в края на 2021 г., „Lionheart (Fearless)“ е въздействаща, вълнуваща, мощна денс музика, подчертаваща забележителното умение на Joel да създава химни и извисяващите се вокали на Grennan.

Сингълът „Lionheart (Fearless)“, който излиза у нас благодарение на Орфей Мюзик – изключителен лицензиант на Warner Music за България, следва неотдавнашния успех на "History" (първото сътрудничество на Joel с Becky Hill и неговият седми сингъл, влязъл в Топ 20 на британската класация) и хита на Tom и KSI – "Not Over Yet" (задържал се в продължение на седем последователни седмици в Топ 10 на на британската класация, след като се изкачи до #4). Tom, който наскоро анонсира ново турне в Обединеното кралство, също така ще издаде дългоочаквания си трети студиен албум – What Ifs & Maybes, в началото на 2023 г.

За Joel Corry
С петкратно платинени записи в Обединеното кралство, 5 номинации за награда BRIT и с клубни концерти (в продължение на повече от десетилетие) в цял свят зад гърба си, Joel Corry е едно от най-уважаваните имена в денс музиката. Той направи своя пробив със сингъла "Sorry", който влезе в Топ 10 на британската класация за 2019 г. и също така счупи 24-часовия рекорд на Shazam за всички времена в Обединеното кралство с над 41 000 тага, проправяйки път за сътрудничество с изпълнители като David Guetta, Jax Jones, Mabel, Charli XCX и Saweetie, както и с още четири парчета, влезли в Топ 10, включително въздействащия глобален хит сингъл, оглавил класациите в Обединеното кралство за 2020 г. – "Head & Heart", с участието на MNEK.

През 2021 г. Joel направи разпродадени хедлайн турнета както в САЩ, така и в Обединеното кралство, свири на MTV Europe Music Awards в Унгария и за първи път имаше редовни участия в Ibiza Rocks, където се завърна за втори пореден път това лято. Освен това изпълнителят получи първия си редовен ангажимент в Лас Вегас и имаше множество участия в глобални фестивали – от Benicassim и Tomorrowland до Creamfields, утвърждавайки се като една от най-търсените звезди на британската денс музика.

За Tom Grennan
2022 г. беше определяща за кариерата на Tom Grennan. Оглавяващата класациите, номинирана за награди BRIT и Ivor Novello звезда, вече има четири сингъла, влезли в Топ 10 на британската класация и четири парчета в Топ 100 на най-слушаните песни на годината, включително двата му платинени химна – „Little Bit Of Love" и „By Your Side“, включени в пробивния му албум, оглавил британската класация – Evering Road.

След поредния хит, влязъл в Топ 10 в класацията за сингли в Обединеното кралство – „Not Over Yet“, създаден съвместно с KSI, хитовият британски изпълнител вече се издигна до статут на хедлайнер на фестивали. Той свири пред публика от 30 000 души на Godiva Festival, завършвайки летния сезон, наситен с изпълнения на живо в глобален мащаб. Разпродадени хедлайн турнета в Северна Америка и в Австралия, участие във фестивала Isle Of Wight Festival, BBC Radio 1 Big Weekend, Dreamland Margate, TRNSMT, Kendall Calling, Boardmasters, хедлайн шоу пред 15 000 фенове в Bedford Park и други допълнително подчертаха неговото най-натоварено лято досега. Tom също така сбъдна детската си мечта, когато се присъедини към отбора на Англия за Soccer Aid 2022 през юни, където получи награда Player of the Match за представянето си.

Tom Grennan навлиза във вълнуваща нова творческа фаза с големи амбиции, подготвяйки се за издаването на предстоящия си нов студиен албум What Ifs & Maybes и първото си турне в Обединеното кралство, което стартира през март 2023 г.

Ключови думи: