На живо

7

Joel Corry и Jax Jones с нов сингъл

Публикувано на 16 Август 2021
Joel Corry и Jax Jones с нов сингъл
Снимка: Орфей Мюзик / Warner Music

Joel Corry и Jax Jones се завръщат с наелектризиращия нов сингъл ‘OUT OUT’, включващ неподражаемата поп иноваторка Charli XCX и пробивната рапърка Saweetie.

Като двама от водещите британски денс продуценти за последните две години –Joel може да се похвали с най-дълго задържалия се #1 британски сингъл ‘Head & Heart’ ft. MNEK за 2020, а дебютният албум на Jax, ‘Snacks, стана най-продавания британски денс запис за 2019 – двойката заформя съвременната британска електронна сцена и не показва признаци за отказване с ‘OUT OUT’.
Използвайки семпъл от денс класиката на Stromae, Alors On Danse, и, вдъхвайки ѝ свежо звучене през 2021, ‘OUT OUT’ е парти музика в най-добра форма; забавна, безгрижна и тотално пристрастяваща. Завършен с емблематични гост участия от не кой да е, а Charli XCX и Saweetie – която наскоро бе номинирана за Top Rap Female Artist на 2021 Billboard Music Awards успоредно до Cardi B и Megan Thee Stallion – ‘OUT OUT’ е 24-каратов летен химн, чакащ своето време.
“Вълнувам се за колаборацията с приятеля ми Jax Jones и невероятните Charli XCX и Saweetie”, казва Joel Corry. “Голям фен съм на класиката на Stromae, ‘Alors On Danse’, и исках да я освежа за лято 2021. Сега можем да се забавляваме отново и искам всички да пуснат косите си и да излязат НАВЪН!“.
“Срещнах Joel преди няколко години и харесвам енергията, фокуса и амбицията му, следователно колаборация изглеждаше нещо естествено“, казва Jax Jones. “OUT OUT е като подходящо начало на купон и перфектен микс от различно звучене. Голям фен съм на Charli и Saweetie, участието им в песента е момент на истинска синергия в подходящото време. Нямам търпение да пуснем записа и да видим реакциите на дансинга“.

‘OUT OUT’ излиза чрез Perfect Havoc / Asylum Records. У нас можете да слушате чрез Орфей Мюзик / Perfect Havoc / Asylum Records.

Снимка: Орфей Мюзик / Warner Music


За Joel Corry
Няколко пъти номинирания за награди BRIT DJ и продуцент, Joel Corry се превърна в един от най-големите британски денс хитмейкъри след като за първи път проби със ‘Sorry’ през 2019 – пулсираща преработка на класиката на Monsta Boy със същото име, която прекара 10 седмици в UK Top 10 на #6 и счупи дневния рекорд на Shazam за всички времена като получи над 41,000 тага за един 24-часов период. Оттогава той е издал три последователни британски топ 5 записа, включващи ‘Lonely’ (#4), последния сингъл ‘BED’ с David Guetta & RAYE (#3) и мултиплатинения ‘Head & Heart’ ft. MNEK от 2020 – най-дълго задържалия се послеодвателен британски #1 сингъл и първия в кариерата на Joel.

За Jax Jones
Номиниран за нагарди Ivor Novello, Grammy и BRIT, DJ-ят, продуцент и мулти инструменталист Jax Jones събра над три милиона продажби от сингли и 4 милиарда стрийма в кариерата си досега. Работил с Mabel, Years and Years, Martin Solveig, RAYE, Stefflon Don, MNEK и Madison Beer, последният му запис ‘Snacks’ стана най-продавания денс албум за 2019 в Обединеното Кралство. Оттогава Jax has се превърна в постоянно присъствие в модерната британска музика и продължава да създава дефинираща жанра музика за класациите и специалния денс свят.

За Charli XCX
Charli XCX е емблематична фигура в изкуството, помогнала за разширяването на популярната музика през последното десетилетие чрез безупречен преход в ъндърграунд и мейнстрийма със своята артистичност. Иновативният подход на Charl отвори нови възможности в поп сферата за собствената ѝ кариера и изгряващите звезди, които подкрепя през годините. Наскоро тя спечели Variety Hitmakers наградата ‘Innovator of Pop’ и Mercury Prize за ‘Album of the Year’ с албума ‘how I’m feeling now’, който тя направи от нулата за пет седмици в дома си в Лос Анджелис по време на карантината от COVID-19 през 2020. Charli XCX ще пусне новия си сингъл ‘Good Ones’ на 3 септември, първия сингъл от петия студиен албум, който очакваме в началото на 2022.

За Saweetie
Изпъквайки с предпочитание към римите от 90-те и с огън, задвижван от модата и безкрайна харизма, Saweetie—родена с името Diamonté Harper — прави най-добрите рими. Водена от страст към поезията и много години рапиране в колата, тя насочи любовта си към думите в жизнени куплети през 2018 в краткия албум High Maintenance с разбиващия хит "ICY GRL", спечелил платинен сертификат. През 2019 излезе мини албума на Saweetie , ICY, съдържащ двойно платинената вайръл сензация "My Type”, както и номинации на наградите BET за Best Female Hip Hop Artist и 2021 Billboard Music Awards за ‘Top Rap Female Artist. Като бизнесдама, тя стартира напълно продадената линия за бижута ICY и си партнира с PrettyLittleThing за капсулна колекция от 50 части, а като артист си е колаборирала в гост появи с Gwen Stefani, David Guetta, Dua Lipa, Wiz Khalifa, Mulatto, G-Eazy и други .

Ключови думи: