На живо

7

Joel Corry, MK и Rita Ora с общ трак

Дебютният албум на Joel – Another Friday Night, излиза на 6-ти октомври

Публикувано на 01 Септември 2023
Joel Corry, MK и Rita Ora с общ трак
Снимка: WMG

След анонсирането на дебютния си албум – Another Friday Night, Joel Corry се обедини с легендарния диджей и продуцент MK и международно признатата певица и автор на песни Rita Ora за нов сингъл – „Drinkin“.

Изпълнен на живо от Joel и Rita (веднага след издаването на последния ѝ албум, влязъл в Топ 10 на Обединеното кралство – You & I, през юли) на шоуто на Joel в “Ibiza Rocks” миналата сряда, „Drinkin“ e първото представяне на нов материал, включен в предстоящия му дебютен дългосвирещ албум Another Friday Night.

Продуциран заедно с MK – един от най-вдъхновяващите артисти за Joel, „Drinkin“следва успеха на „‘0800 HEAVEN’ “ с Nathan Dawe & Ella Henderson, влязъл в Топ 10 на Обединеното кралство, както и скорошните денс издания на Joel с Billen Ted (‘Do U Want Me Baby? ft. Elphi), Caity Baser (‘Dance Around It’) и Icona Pop & Rain Radio (‘Desire’).

Използвайки семпъл от „All Night“ на Chance The Rapper, „Drinkin“ се потапя в класическото звучене на Joel Corry – топли, жизнерадостни акорди, ярки, завладяващи вокали и забележителен груув – за да се утвърди като сингъл, който обещава да се превърне в денс химн.

Снимка: WMG

„Drinkin$ е разбиващият хит в края на лятото на 2023 г., от който се нуждаехме“, обяснява Joel. „След като за първи път включих семпъла от „All Night“, веднага го почувствах като хит и сътрудничеството с MK е мечта за мен. Аз съм му голям фен от години, той е огромно вдъхновение за мен през цялата ми кариера. Черешката на тортата беше невероятната Rita Ora, която записа вокалите. Приятели сме от известно време и чакахме точната песен, за която да си сътрудничим. „Drinkin“ се усеща точно така!“

Drinkin“ излиза у нас благодарение на Орфей Мюзик – изключителен лицензиант на Warner Music за България. Дебютният албум на Joel – Another Friday Night, излиза на 6-ти октомври чрез Asylum / Atlantic Records и може да бъде поръчан предварително.

Ключови думи: