На живо

7

JJ вдига пищна сватба

В новото видео на Георги Симеонов ще видим сватбено тържество, скандал и смешни ситуации

Публикувано на 19 Октомври 2021
4 снимки

Георги Симеонов - JJ пусна нова песен и видео. „Забранена любов“ е посветена на лична история.

„Много пъти в живота си срещаме хора, с които общуването е повече от перфектно. Има синхрон в мислите и характерите. Просто се допълвате! Но въпреки това връзката е невъзможна, защото и за двете страни е ясно, че това няма как да прерасте в нещо повече от приятелство. Написах песента на един дъх заедно с мелодията, а думите сами се наредиха в 1 през нощта. На следващият ден, когато я чух се влюбих в нея“, споделя изпълнителят.

Музиката JJ поверява на талантливия Даниел Широков, на когото разказва за песента, а два дни по-късно инструменталът е готов. По думите на Георги Симеонов работата по „Забранена любов“ се случва с невероятна лекота. Така става и с видеореализацията на песента. Николай Нанков освен, че режисира видеото, написава и сценария. „Това е най-интересният ми видеоклип до сега. Ожених се! Във видеото поканих и си партнирам с мои близки приятели, които до един се справиха брилянтно с ролите си. Не сме правили дубли дори. Сами ще видите сцените, все едно бях поканил най-добрите актьори. Това са моите приятели Цветелина Янева, Маги, Джо, Вени, Живко, Илияна, Ели, Мохамед, Джеки, Радо и Гроздан“ – разказва JJ.

Атрактивните визии в бохо-джипси стил, запечатани от камерата на Радослав Гочев са дело на стилиста Гроздан Михайлов.

„Аз като младоженец изглеждам някак възмъжал и това не е случайно. Повече от година тренирам всеки ден и вече започва да си личи. По време на снимките имаше много смешни случки, но тази, която всички помним е момента, в който започва скандала между булката и младоженеца Живко, в ролята си на водещ, се притичва да види дали сме добре, поглежда ме и казва: „Искаш ли да падна?“ В мига, в който отговорих: „Да!“ той просто се свлече пред масата на младоженците. Не можах да повярвам колко бързо реагира, а аз всъщност се пошегувах. След края на дубъла всички се смеехме неспирно, а той просто стана и каза: Имаме ли го или трябва да го повторим!“ – довършва разказа от снимачната площадка талантливият изпълнител.

Ключови думи: