На живо

7

Jin от BTS със самостоятелно парче и видеоклип

Песента на K-Pop звездата е озаглавена „The Astronaut“ и е нов съвместен проект Coldplay

Публикувано на 28 Октомври 2022
Jin от BTS със самостоятелно парче и видеоклип
Снимка: Getty Images

Дългоочакваният самостоятелен сингъл на Jin се появи на бял свят на 28-ми октомври. 

Парчето, озаглавено „The Astronaut“, идва придружено и от стоплящ сърцето видеоклип.

Песента е написана съвместно от Jin и Coldplay и отразява типичния рок звук на британската банда, който си пасва перфектно с вокалите на Jin.

Докато предишните солови песни на Jin като „Awake“ и „Epiphany“ са доказали, че той може да внесе неподправени емоции в баладите си, „The Astronaut“ улавя същия сантиментален подход към по-оптимистична и динамична поп-рок песен. С наострен слух дори се чува как Chris Martin хармонира с Jin на няколко ноти.

Музикалният видеоклип на „The Astronaut“ позволява на BTS звездата да разгърне своята актьорска страна, разказвайки сърдечна история за извънземно, което скита по Земята, търсейки моменти на чудо и радост. Към края на клипа, хладнокръвният и спокоен образ на Jin решава да нарече планетата свой дом. 

Октомври е важен месец за музиката на Jin Drops. Три от соло песните на звездата се появиха в световните стрийминг услуги за първи път на 21-ви октомври, а след издаването на „The Astronaut” на 28-ми октомври, той ще направи дебютното изпълнение на песента заедно с Coldplay на концерта на групата в Буенос Айрес, Аржентина.

Ключови думи: