10:30 | 14:45
На живо

Приятно разсеяни с Деси
7

Jason Derulo подгрява лятото с нов сингъл

Парчето Slidin’ е в сътрудничество с Kodak Black

Публикувано на 20 Май 2022
Jason Derulo подгрява лятото с нов сингъл
Снимка: Warner Music / Martin Depict

Мултиплатинената глобална супер зведа Jason Derulo е отново тук с летния си химн “Slidin’ (Ft. Kodak Black)”.

Продуциран от Jason Derulo, Shawn Charles, Jason Evigan, Lionel Crasta, Bluf & Smile High, тракът е напоен с енергията и ентусиазма на огнен хит. Носейки вдъхновението си от Хаити, родените във Флорида изпълнители увеличават жегата с новия сингъл.

С умението на Derulo да поставя безспорно закачливи мелодии върху забавните, оптимистични продукции, кралят на TikTok отново е в стихията си. Правейки това, което умее най-добре, Jason предизвиква феновете си в собствената си версия на наелектризиращо плъзгане. Това лято почти сигурно ще бъде в негово владение.

“Slidin’ идва точно навреме и се усеща като много нужната ни лята ваканция“, казва Derulo.
Наречен от Billboard “Кралят на TikTok” и нареден на върха на “Future 25” в изданието през 2021 “Future of Music”, Derulo е сред най-големите звезди в TikTok, като в момента стои като 4-ия най-следван във видео платформата за споделяне и е 11-ия най-голям акаунт като цяло. Мултиталантливият певец-автор на песни, дигитален гуру и предприемач продължава да вижда как вече астрономическото му присъствие в TikTok се увеличава на дневна база, вече наброяващо над 52.3 М последователи по света и над 1.2 милиарда харесвания, събирайки повече от 5M гледания с всеки следващ пост.

Снимка: Warner Music / Martin Depict

Находчив, дефиниращ жанровете и много креативен, Jason Derulo се затвърди като една от най-динамичните сили в глобалната поп сцена. След като проби с 5 пъти платинено сертифицирания сингъл “Whatcha Say”, печелилият награди изпълнител и автор на песни продаде повече от 200 милиона записа по света, събра над 18.2 милиарда световни стрийма и изгради неспирна мрежа от последователи в социалните медии, надхвърляща 117M във всички платформи. Сега, работейки по нетърпеливо очаквания пети албум – и пълно дебютно издание с Atlantic Records – Derulo издаде продължаваща серия от сингли, привлекли забележителните над 500M гледания, включващи и неустоимия и весел “Acapulco”, платинено сертифицирания “Take You Dancing” и 3 пъти платинено сертифицирания, оглавяващ класациите хит с Jawsh 685 “Savage Love (Laxed – Siren Beat)”. Последният – и официалният му BTS ремикс – се доказаха като неспирна международна сензация при пристигането си през 2020, заела #1 в Billboard “Hot 100”, както и върха на класациите в още 16 държави по света. Истински изобретател в няколко измерения, Derulo се утвърди и като актьор и бизнесмен, инвестирайки в предприятия като Catch L.A. и Rumble Boxing, превърна се в частичен собственик на Bedlam Vodka, стартира иновативен подкаст и разработи линия за доставки и фитнес продукти с Najafi Group и BodyBuilding.com. Освен това Derulo наскоро издаде Jason Derulo’s UZO, потапящ нов графичен роман от Z2 Comics , базиран на TikTok герой, създаден от самия артист.

У нас можете да слушате Slidin’  чрез Орфей Мюзик / Atlantic Records.

Ключови думи: