На живо

7

Jason Derulo продължава лятото с нов сингъл

“Acapulco” вече разбива TikTok и дансингите навсякъде с незабравими танци

Публикувано на 07 Септември 2021
Jason Derulo продължава лятото с нов сингъл
Снимка: Warner Music / Martin Depict

Мултиплатинената глобална супер звезда Jason Derulo продължава лятото с премиерата на неустоимия весел нов сингъл “Acapulco”. 

Режисирано от самия Derulo, в официалното видео той е  изоставен и  изгубил се на остров в магията на джунглата. “Acapulco” вече разбива TikTok и дансингите навсякъде с незабравими танци. Наскоро Derulo представи трака на милиони фенове по света, разкривайки “Acapulco (Instrumental)” в много популярния си TikTok акаунт.  

Поздравен от Rolling Stone с думите “The Crown Prince of TikTok” и наредил се на върха на “Future 25” в изданието за 2021 на “Future of Music”, Derulo е сред най-големите звезди в TikTok и най-популярния активен мултиплатинен музикант в цялата платформа. Мултиталантливият изпълнител, автор на песни, дигитален гуру и предприемач разраства на дневна база астрономическото си TikTok присъствие с повече от 49M последователи и над 1.1 милиарда харесвания, а оригиналните записи вдъхновяват повече от 19 М създадени от феновете видеа досега.  

През това лято Derulo се обедини с Tesher за ексклузивно изпълнение на живо на хитовата им колаборация “Jalebi Baby” като част от  Citi Music Series TODAY  на NBC(гледайте ТУК). Тракът се доказа като още един блокбъстър за Derulo, генерирайки над 200M световни стрийма до момента; официалното видео събра над 68 гледания в YouTube.  

Успоредно с много успешната музикална кариера, Derulo е и търсен предприемач и бранд посланик, като включваме и скорошното партньорство в Jack In The Box за “One in a Milli Virtual Restaurant”. Освен това, Derulo анонсира неизбежното пристигане на Jason Derulo’s UZO, потапящ нов графичен роман от Z2 Comics, базиран на TikTok персонаж, създаден от самия артист. Писан от Anthony Piper (Trill League, Marvel’s Voices) и корица от Eric Koda (Generation X, Extraordinary X-Men), Jason Derulo’s UZO пристига в комикс магазините и книжарниците навсякъде през октомври; всички издания, включително ексклузивни делукс и подписани делукс издания на твърди корици са налични за предварителна поръча директно от Z2.  

За Jason Derulo

Находчив, дефиниращ жанровете и много креативен, Jason Derulo се затвърди като една от най-динамичните сили в глобалната поп сцена. След като проби с 5 пъти платинено сертифицирания сингъл “Whatcha Say”, печелилият награди изпълнител и автор на песни продаде повече от 200 милиона записа по света. Най-скорошните му победи включват статута му на един от най-влиятелните  TikTok потребители сред 11-те най-големи акаунти в платформата за споделяне на видео,  като той 4-тия най-следван мъжки профил, събиращ над 5М гледания на пост. Относно нетърпеливо очаквания пети албум и дебют с Atlantic Records – Derulo наскоро пусна серия от разбиващи сингли, докато действаше като независим артист. Тези парчета са заразителния “Lifestyle (Feat. Adam Levine)”, “Take You Dancing” – любовна песента от ерата на пандемията, която вдъхнови над половин милион видеа в TikTok – и 2 пъти платинено сертифицирания, оглавяващ класации трак на Jawsh 685 & Jason Derulo, “Savage Love (Laxed – Siren Beat)”. Последният – и официалния  BTS ремикс – се доказаха като неуморни международни сензации при пристигането си миналото лято, оглавявайки #1 в Billboard “Hot 100”, както и върха на класациите в още 16 страни по света. Истински изобретател в няколко измерения,  Derulo се утвърди и като актьор и бизнесмен, инвестирайки в предприятия като Catch L.A. и Rumble Boxing, превърна се  в частичен собственик на Bedlam Vodka, стартира иновативен подкаст и разработи линия за доставки и фитнес продукти.

“Acapulco” е наличен за слушане у нас чрез Орфей Мюзик / Future History/Atlantic Records.

Ключови думи: