На живо

7

Jason Derulo и David Guetta с ново общо парче

“Saturday/Sunday” е идеална демонстрация на характерния подход на двамата изпълнители към клубните поп химни

Публикувано на 11 Февруари 2023
Jason Derulo и David Guetta с ново общо парче
Снимка: WMG

Мултиплатинените глобални суперзвезди Jason Derulo и David Guetta отново обединиха сили за новия си позитивен сингъл.

“Saturday/Sunday” е идеална демонстрация на характерния подход на двамата изпълнители към клубните поп химни. 

Derulo ще отбележи „Saturday/Sunday“ с изпълнение на живо на третия годишен NFL TikTok Tailgate този уикенд – най-доброто парти на лигата преди Super Bowl LVII, което ще се състои в неделя, 12-ти февруари.

Феновете в цял свят могат да се включат на @NFL в TikTok в 21:55ч. за програма, включваща специални гости от NFL, създатели на съдържание в TikTok, прогнози за деня на играта и много други на живо от State Farm Stadium в Глендейл, Аризона. В допълнение, части от изпълнението на Derulo, което ще включва хитове като платинено сертифицирания „Talk Dirty“, ще бъдат излъчени по телевизията в шоуто на FOX – Super Bowl LVII Pregame Show, започващо в 18:00ч. по FOX.

„Страхотно е да си партнирам с David Guetta за този нов трак“ – казва Jason Derulo. „Преди време работихме заедно по „Goodbye“ с Nicky Minaj, така че е страхотно отново да сме в същия екип. Тази песен е готова за лятото. Също така наистина очаквам с нетърпение да разтърся Super Bowl с нея по-късно този уикенд”

„Страхотно е да споделим тази колаборация“ – казва David Guetta. „Много харесвам този запис. Смятам, че е страхотен. Наистина съм щастлив, че най-после отново работя с Jason!"

„Saturday/Sunday“ е най-новото официално сътрудничество между Derulo и Guetta след техния златно сертифициран глобален хит „Goodbye (Feat. Nicki Minaj & Willy William)“ от 2018 г., който достигна горните позиции на класациите в цял свят, включително топ 10 в Hot Dance/Electronic Songs на Billboard. В допълнение, официалният музикален видеоклип на песента, режисиран съвместно с Derulo, събра над 150 милиона гледания в YouTube.

Saturday/Sunday” излиза у нас благодарение на Орфей Мюзик – изключителен лицензиант на Warner Music за България.

Ключови думи:
@