На живо

7

Jason Derulo с ново музикално видео

Публикувано на 01 Юли 2022
Jason Derulo с ново музикално видео
Снимка: Орфей Мюзик

Мултиплатинената световна суперзвезда Джейсън Деруло си партнира с Atlantic Records и изтъкнат разработчик на метавселена TerraZero за премиерата в метавселената на официалното музикално видео за неговия разрушителен летен химн „Slidin' (Ft. Kodak Black)“ в Decentraland – една от първокласните децентрализирани виртуални социални платформи. Стартирало в края на юни, 48-часовото потапящо изживяване, което вижда виртуалното пресъздаване на имението от реалността, представено в новото видео – позволява на феновете да гледат видеото, да танцуват и да се мотаят с Derulo. Един щастлив фен също ще има шанса да получи ключовете, за да превземе имението на Джейсън Decentraland, като организира собствено домашно парти. Феновете могат да влязат в лотарията за абонати на имейл за шанс да спечелят. 

„През цялата си кариера винаги съм се опитвал да намеря нови и креативни начини за взаимодействие с моите фенове и технологиите винаги са били в центъра на тази философия“, казва Деруло. „От известно време гледам и инвестирам в пространството на web3 и виждайки влиянието, което оказва върху насърчаването на общностите, това накара ума ми се надпреварва. Ето защо съм невероятно развълнуван от това изживяване на Decentraland, за да мога да се мотая с моите фенове в реално време и да изживея музикалното видео по нов начин. Поздравете TerraZero за архитектурата на пространството. Развълнуван съм, че всички вие ще го изживеете". 

Режисьорана от Майкъл Гарсия, визуализацията не е далеч от обичайната формула на Джейсън – забавна, завладяваща и енергична. „Когато аз и Джейсън говорихме, и двамата знаехме, че тази песен се нуждае от достатъчно голям видеоклип, за да съответства на песента. Нещо елегантно, секси и крещящо лято... И двамата сме наистина развълнувани от резултата!”
„Slidin’ (Ft. Kodak Black)“ вече е достъпен чрез Atlantic Records/Орфей Мюзик във всички дигитални платформи и стрийминг услуги ТУК. Официалното денс видео – в което Деруло предизвиква феновете си със собствена версия на електрическата пързалка – се излъчва ТУК. Продуциран от Jason Evigan, Jason Derulo, Lionel Crasta, Bluf & Smile High, „Slidin’“ притежава цялата енергия и ентусиазъм на сигурен хит, зареден с допълнителна топлина от рапъра Kodak Black, който е на върха на класациите. Умението на Деруло да поставя неоспоримо закачливи мелодии на върха на забавната, оптимистична продукция, отново е в пълен ефект, потвърждавайки, че това лято почти сигурно е негово.

Деруло наскоро отпразнува издаването на „Slidin’ (Ft. Kodak Black)“ с изключително екстравагантен Slidin’ Weekend, като домакин на редица свои най-близки приятели в тайно място в Маями. Достигайки до бюджет от над $500 000, четирите луксозни дни и нощи бяха изпълнени с полети над страната на частни самолети, яхти, шест-цифрена пищна вечеря в луксозния ресторант Komodo, купон в разкошния хотел Fontainebleau, Club LIV и др. Деруло беше придружен по време на неговия Slidin' Weekend – който беше спонсориран от TREO и Dave.com – от такива високопоставени приятели и влиятелни лица като Леле Понс, Хана Стокинг, Луара Фонсека, Юнес Зару, Адам У., Жасмин Чизуел, Енола Бедард, Ануар, Йена Фрумс и др. Ексклузивно видео, обобщаващо Slidin’ Weekend, се излъчва сега в YouTube.

Приветстван от Billboard като „The Crown King of TikTok“ и посочен на върха на влиятелния „Future 25“ в изданието „Future of Music“ за 2021 г., Derulo е сред най-големите суперзвезди на TikTok, в момента, четвъртият най-следван мъж в платформата за споделяне на видео, с 11-ия най-голям акаунт като цяло. Наистина, много талантливият певец, автор на песни, дигитален гуру и предприемач продължава да вижда как неговото вече астрономично присъствие в TikTok расте всеки ден, сега може да се похвали с повече от 52,3 милиона последователи по целия свят и над 1,2 милиарда харесвания, натрупвайки повече от 5 милиона гледания с всяка публикация .

Относно Джейсън Деруло
Мислещ напред, противопоставящ се на жанра и изключително креативен, Деруло претендира да е една от най-динамичните сили в глобалния поп пейзаж. Откакто пробива със своя 5x платинен сингъл RIAA „Whatcha Say“, спечелилият многобройни награди певец и автор на песни е продал повече от 200 милиона записи по целия свят, събрал е над 18,2 милиарда стрийма по целия свят и е изградил неудържими последователи в социалните медии от над 117 милиона последователи във всички платформи. Сега, докато работи по своя дългоочакван пети албум – и дебют за Atlantic Records – Деруло издаде непрекъсната серия от впечатляващи сингли, които събраха зашеметяващи 500 милиона гледания, включително неустоимо оживения „Acapulco“, платиненият сертифициран от RIAA „Take You Dancing“ и Jawsh 685 x 3x платинено-сертифицираната класация на Jawsh, „Savage Love (Laxed – Siren Beat)“. Последното парче – и неговият официален ремикс на BTS – се оказа неудържима международна сензация при появата си през 2020 г., достигайки до #1 в „Hot 100“ на Billboard, както и на върха на класациите в 16 допълнителни страни по света. Истински многоизмерен създател, Деруло също се утвърди като актьор и бизнесмен, инвестирайки в предприятия като Catch L.A. и Rumble Boxing, ставайки част-собственик на Bedlam Vodka, стартирайки подкаст, ориентиран към иновациите, и разработвайки линия от добавки с Najafi Group and BodyBuilding.com

Нещо повече, Derulo наскоро представи UZO на Jason Derulo, нов потапящ графичен роман от Z2 Comics, базиран на герой от TikTok, създаден от самия изпълнител. С неговия TikTok, който редовно събира над 5 милиона гледания на публикация, Деруло отбелязва, че платформата е променила драстично отношенията му с феновете му. Деруло вече е сред най-големите суперзвезди на TikTok, в момента 4-тият най-следван мъж в платформата за споделяне на видео с 11-ия най-голям акаунт като цяло. Той продължава да вижда, че неговото вече астрономично присъствие в TikTok расте всеки ден, сега може да се похвали с повече от 52,5 милиона последователи по целия свят и над 1,2 милиарда харесвания. Възвръщайки си титлата като крал на TikTok, той пусна горещ нов летен сингъл „Slidin’“ с предизвикано от феновете TikTok видео към собственото си изпълнение на електрическия слайд. Гледайте танцовото видео ТУК. Умението му да поставя безспорно закачливи мелодии върху забавни, оптимистични продукции, е формулата за неговото покоряване на лятото. За да отпразнува новия сингъл, Деруло наскоро беше домакин на изключително екстравагантен уикенд „Slidin’“ в Маями с някои от най-близките си приятели създатели. Уикендът включваше частен самолет „Slidin’” от Ел Ей до Маями; безумно по-голямо имение „Slidin’”; и секси яхтено парти „Slidin’”; hibachi, вечери, клубове и други!

Относно Atlantic Records
Atlantic Records отпразнува своята 70-та годишнина през 2018 г. Основана в Ню Йорк, лейбълът буквално се разрасна от едностаен оперативен до една от най-известните музикални компании в света. Atlantic издаде поредица от записи, които оказаха дълбоко влияние върху хода на съвременната музика, нейната богата история, включително музикални икони като Рей Чарлз, Арета Франклин, Джон Колтрейн и Led Zeppelin. Списъкът на Atlantic Records Group днес включва много от най-популярните музикални изпълнители в света, сред които Кели Кларксън, Бруно Марс, Ед Шийрън, Cardi B, Sia, Coldplay, Charlie Puth, Janelle Monáe, Wiz Khalifa, Death Cab for Cutie, Matchbox Twenty , Lil Uzi Vert, Jason Mraz, Kevin Gates, Melanie Martinez, Rob Thomas, Skrillex, Trey Songz и много други.

Относно TerraZero Technologies Inc.
TerraZero (www.terrazero.com) е вертикално интегрирана група за разработка на Metaverse и водеща технологична компания Web 3.0, специализирана в активиране на марки за пространството Metaverse. Визията на компанията е да развива потребителски изживявания, които ще формират бъдещето на Web 3.0. Клиентите на TerraZero включват големи компании от Fortune 100 във всички сектори и наследен IP за развлечения. За повече информация, моля, посетете www.terrazero.com.

Относно Decentraland
Decentraland е децентрализирана виртуална социална платформа, задвижвана от блокчейн Ethereum. В рамките на платформата Decentraland потребителите могат да създават, изпитват и осигуряват приходи от съдържание и приложения. Decentraland е уникален с това, че е собственост и се управлява от хората, които използват платформата всеки ден. Чрез децентрализираната автономна организация (DAO) потребителите могат да подават предложения за притежатели на MANA (валута на Decentraland) и LAND (Decentraland property) за гласуване. За повече информация, моля, посетете decentraland.org.

Ключови думи: