На живо

7

Jamie Miller издаде мини албум

Broken Memories показва как изпълнителят затвърждава таланта си за трансформиране на болката в сърцето в песни с дълбоко приповдигаща сила

Публикувано на 03 Май 2022
Jamie Miller издаде мини албум
Снимка: Warner Music / Jimmy Fontaine

Поп изпълнителят и автор на песни Jamie Miller разкри дебютния си мини албум.

Broken Memories показва как Jamie затвърждава таланта си за трансформиране на болката в сърцето в песни с дълбоко приповдигаща сила.

Издаването на EP-то е отбелязано и със сингъла-химн “It Is What It Is”, продуциран от Louis Schoorl (5 Seconds of Summer) и Cal Shapiro (Timeflies), и съвместно писан от Miller, Schoorl и Shapiro. Воденият от китари химн е придружен от официално музикално видео.

“It Is What It Is" е това, което си казвам винаги когато нещо не се получи по моя начин“, казва Miller. “Това означава, че каквото и да се случи, можеш да го преодолееш и продължиш напред. Беше важно за мен да включа тази песен в мини албума и да кажа на феновете си, че дори когато нещата са тъмни, винаги има светлина в края на тунела“.

Мини албумът от шест песни Broken Memories включва хита на родения в Уелс и базиран в Лос Анджелис артист, “Here’s Your Perfect”, както и нови парчета като “Last Call“ и “I Lost Myself In Loving You”.

Broken Memories у нас е наличен за слушане чрез Орфей Мюзик/ Atlantic Records/Geaux Uptown Records във всички дигитални и стрийминг услуги ТУК

Ключови думи: