На живо

7

James Arthur пусна нова песен

Песента е втори сингъл от предстоящия 4-ти студиен албум на артиста, планиран да излезе на 8-ми октомври

Публикувано на 14 Юни 2021
James Arthur пусна нова песен
Снимка: Sony Music/Вирджиния рекърдс

Британският звезден артист James Arthur се завръща с втори сингъл от предстоящия си 4-ти студиен албум It'll All Make Sense In The End, планиран да излезе на 8-ми октомври. Песента "September" е емоционална мид-темпо балада, обединяваща трап музика и акустична мелодия, автори са James и Wayne Hector, продуценти са Red Triangle.

""September" разказва за чувството да си тотален провал, но да имаш щастието и късмета до теб да стои перфектно човешко същество, което се бори с теб. Посветил съм я на безусловната любов към този един човек и желанието да започнеш семейство с него", споделя Arthur.

Снимка: Sony Music/Вирджиния рекърдс

Първият сингъл от албума - "Medicine", който James представи през месец март, се превърна в хит, влезе в Топ 10 в британския еърплей чарт и до момента е с над 40 милиона стрийма в дигиталните платформи. Относно колекцията It'll All Make Sense In The End, James разказва:

"С този албум съм се концентрирал върху конкретно звучене от ден първи и за първи път творя от до на едно място, което може да се чуе и в музиката. Още от началото проектът звучи като албум. Чувството да работиш вкъщи с по-малко хора е много успокояващо и приятно - имах възможността да бъда максимално уязвим".  

James Arthur има над 30 милиона продадени звукозаписи в цял свят и три издадени изключително успешни албума – James Arthur, Back From The Edge и YOU, както и девет хита в Топ 40 във Великобритания. James е награден със специален диск от Spotify за 1 милиард слушания на световния хит “Say You Won’t Let Go”, който утвърждава изпълнителя и автор на песни като несравнима сензация.

Доскоро James доминираше и световния ефир с колаборацията “Lasting Lover” със Sigala. Песента стигна до #1 в еърплей и iTunes класациите във Великобритания, както и в Топ 10 на най-успешните сингли. Наскоро James оглави официалната еърплей класация в UK с "Train Wreck" - песен, записана като част от втория му студиен албум Back From The Edge, която избухна в TikTok. Парчето е със златен сертификат във Великобритания и платинен в САЩ.

Колекцията излиза на 8-ми октомври и ще бъде налична за поръчки на физически носител в MusicMall.bg

Ключови думи: