На живо

7

James Arthur се завръща с нова песен

Парчето „A Year Ago“ е написано в съавторство с Steve Solomon, с когото Arthur работи и върху наскоро получилата диамантен сертификат и най-стриймваната песен за 2016 г. „Say You Won't Let Go“

Публикувано на 12 Май 2023
James Arthur се завръща с нова песен
Снимка: Sony Music/Вирджиния рекърдс

Английският певец и автор на текстове James Arthur се завръща със зашеметяващата си нова песен „A Year Ago“.

Парчето е написано в съавторство с Steve Solomon, с когото Arthur работи и върху наскоро получилата диамантен сертификат и най-стриймваната песен за 2016 г. „Say You Won't Let Go“.

Започващa с акустична китара, вълнуващи синтезатори и барабанен ритъм, в интимната песен с омагьосващ вокал се пее за липсата на бивш партньор и за болката от загубата. В текста, написан в Лос Анджелис, си личи интензивната, разтърсваща емоция, която е преживял изпълнителят.

„Всъщност, в „A Year Ago“ не става въпрос за конркетна връзка, а за поредица от такива. Преминах през доста болка и се докоснах до различни периоди от живота си. Измина една година и все още искам да се върна назад към едно време, което вече не съществува, време, в което всичко беше наред“, споделя Arthur.

Роденият в Мидълзбро певец е най-успешният победител в X Factor за всички времена, има 4 топ 10 албума, като Back From The Edge от 2016 г. заема първо място, а през кариерата си е сътрудничил с имена като Anne-Marie, Sigala, Rudimental, Marshmallow и други.

Той също така може да се похвали с някои от най-впечатляващите стрийминг статистики, с повече от 1 милиард слушания само в Обединеното кралство. „Say You Won't Let Go“ стана пробивният хит на Arthur в САЩ, достигайки #11 в Billboard Hot 100 … a официалният видеоклип на песента има над 1.5 милиарда гледания в YouTube!

Ключови думи: