На живо

7

Jackass: Кретените завинаги завладяват кината на 11 март

Десетилетие след като Кретените 3D стана третият филм от поредицата Jackass, който дебютира на първо място в боксофиса, Джони Ноксвил отново го „засърбяват ръцете“

Публикувано на 09 Март 2022
Jackass: Кретените завинаги завладяват кината на 11 март
Снимка: Форум Филм България

На 11 март вездесъщата банда от култовото шоу Jackass се завръща в оригиналния си състав за нова порция скандални кретении в Jackass: Кретените завинаги.
Десетилетие след като Кретените 3D стана третият филм от поредицата Jackass, който дебютира на първо място в боксофиса, Джони Ноксвил отново го „засърбяват ръцете“. Той се обажда на дългогодишните си приятели и партньори Джеф Тремейн и Спайк Джоунз и тримата решават, че отново е време да съберат групата. И, разбира се, има няколко екзистенциални въпроса, на които трябва да намерят отговор. Какво би станало, ако направят брада от пчели около слабините на Стив-О? Могат ли да направят хвърчило, което да повдигне 186-килограмов мъж над поле, покрито с кактуси? Може ли Ноксвил да укроти 2 000 кг, жаден за кръв, бик с фокуси? (Спойлър: биковете не обичат фокуси).
Заедно с новата и нетърпелива да помогне „свежа кръв“, Джони Ноксвил, Стив-О, Крис Понтиъс, Дейв Ингланд, Уий Ман, Дейнджър Ерън, Престън Лейси и останалите момчетата (и момичета) от Jackass дават най-доброто от себе си, за да отговорят на тези и на много други въпроси. Няколко травми и много смях по-късно, те казват: „Знаете ли какво? Мислим, че имаме филм“.

Филмът е Jackass: Кретените завинаги и ще ни достави ударна доза кретения от 11 март само в кината.

 

Ключови думи: