На живо

7

Jack Harlow се завръща с нов сингъл

Публикувано на 19 Февруари 2022
Jack Harlow се завръща с нов сингъл
Снимка: Орфей Мюзик / Warner Music

Jack Harlow се завръща с нов сингъл. 

Няколко пъти номинираният за награди Grammy рап изпълнител придружи парчето "Nail Tech" с визуализация, съвместно режисирана от Harlow, Frank Borin и Ace Pro. 

Снимка: Орфей Мюзик / Warner Music

Завръщането на Harlow идва след успешна 2021 година, през която рапърът се превърна в добре познато име. В допълнение на корици за Variety, Forbes, Complex, SPIN и Footwear News, той направи дебюта си в Saturday Night Live, изпълнява с Lil Nas X на 2021 MTV Video Music Awards, посети MET Gala и отпразнува първата си някога #1 позиция в Billboard Hot 100 с номинираната за награда GRAMMY колаборация с Lil Nas X, “Industry Baby”. 


Harlow се позиционира и като един от най-динамичните изпълнители на живо с открояващи се изпълнения на големи фестивали като Lollapalooza, Austin City Limits, Rolling Loud и други преди да се впусне в напълно разпродаденото турне “Crème de la Crème Tour” в Северна Америка. Той приключи годината със завръщане в Лусивил за шоуто “No Place Like Home”, на което Harlow изнесе 5 незабравими концерта на 5 емблематични локации в родния си град. 

Ключови думи: