На живо

7

J Balvin представи сантиментална балада

"Amigos" е придружена от кинематографичен музикален клип, режисиран от Patricia Alfonso и продуциран от Eat My Shorts

Публикувано на 12 Декември 2023
J Balvin представи сантиментална балада
Снимка: Анимато Мюзик / UMG

J Balvin представи сантиментална балада в стил регетон, озаглавена "Amigos".

Започвайки с бавен мелодичен ритъм, слушателите се запознават със суровите емоции на двама влюбени, които лекуват всичко, което някога е горяло като огън.

"Amigos" е придружена от кинематографичен музикален клип, режисиран от Patricia Alfonso и продуциран от Eat My Shorts. Камерата проследява J Balvin по време на пътуване в търсене на себе си, преминавайки през замръзналия пейзаж на националния парк Matanuska Glacier в Аляска, който олицетворява вътрешния му свят. Устремил се към върха, той издържа на природните стихии и стига до целта си, за да зърне полярното сияние, което му помага да намери покой. 

На 7-ми декември J Balvin гостува във вечерното шоу "The Tonight Show", където дебютира новия си сингъл. Облечен в бяла ски екипировка, колумбийският певец седна и с водещия Jimmy Fallon, за да обсъди песента, заснемането на видеото към нея в Аляска и завръщането към музиката, след като стана баща. Той разказа, че клипът е вдъхновен от филма "Отмъстителят" и образа на Leonardo DiCaprio.

През ноември J Balvin обяви дългоочакваното си международно турне "Que Bueno Volver a Verte", което започва през 2024г. Завръщането на J Balvin на сцената идва след края на едно успешно фестивално лято, за да представи изцяло ново шоу с нова музика, което ще разпродаде арени в 20 града в Германия, Италия, Австрия, Холандия, Дания, Норвегия, Швеция, Финландия, Франция, Белгия, Испания, Португалия, Обединеното кралство и други.

Ключови думи: