На живо

7

J Balvin, Usher и DJ Khaled с общ трак

Енергичната танцувална песен "Dientes" е уникална комбинация от стилове

Публикувано на 15 Септември 2023
J Balvin, Usher и DJ Khaled с общ трак
Снимка: Анимато Мюзик / UMG

Новото парче "Dientes" обединява трима различни и световно успешни изпълнители - J Balvin, USHER и продуцента DJ Khaled.

Енергичната танцувална песен е уникална комбинация от стилове и е продуцирана от мощен екип, включващ Mura Masa, Fred Ball, DJ Luian, Mambo Kingz, Tainy и Michael Brun. 

"Dientes" е доказателство за способността на J Balvin да преоткрива и преосмисля музиката, оставайки верен на латиноамериканските си корени. Готов да запали дансинга по целия свят, тракът семплира незабравимия хит на Usher от 2004 г. "Yeah!", с което звездите празнуват едно от най-легендарните парчета, добавяйки му изпепеляващо латино звучене.

Снимка: Анимато Мюзик / UMG

Днес е премиерата и на официалния видеоклип към "Dientes" – едно пътуване във времето с ритъма на J Balvin и R&B магията на Usher.

Balvin продължава да преодолява бариерите в музиката и проправя пътя за новото поколение латиноамерикански изпълнители. Музикалният каталог на колумбийския певец има над 110 милиарда стрийма до момента – рекорд в историята на Vevo. Balvin е начело на индустрията като един от най-успешните артисти в YouTube, с изумителните 14 видеоклипа, надхвърлили 1 милиард гледания. В момента той се нарежда сред 10-те най-стриймвани артисти в света, а през кариерата си е завоювал 18 песни в класацията Hot 100 на Billboard и е на 39-то място в Top Global Artist на Spotify с общо 51,8 милиона месечни слушатели.

Ключови думи: