На живо

7

Излитаме по-високо, по-далече, по-бързо с Капитан Марвел 2 на 10 ноември

Носителката на „Оскар“ Бри Ларсън се завръща в ролята на неукротимата Карол Данвърс – могъща и харизматична героиня, която за пореден път е изправена пред предизвикателство от космически размери

Публикувано на 21 Юли 2023
Излитаме по-високо, по-далече, по-бързо с Капитан Марвел 2 на 10 ноември
Снимка: Форум Филм България

Този ноември се подготвяме за галактическа среща от ново измерение с един от дълго чаканите филми на Марвел – "Капитан Марвел 2".

Носителката на „Оскар“ Бри Ларсън се завръща в ролята на неукротимата Карол Данвърс – могъща и харизматична героиня, която за пореден път е изправена пред предизвикателство от космически размери.

Успяла да възвърне самоличността си от тираничните Крий, Данвърс е готова за отмъщение, но в резултат на непредвидени обстоятелства поема бремето на една дестабилизирана вселена. Внезапно и необяснимо силите ѝ се преплитат с тези на Моника Рамбоу (Тейона Парис) – дъщерята на нейната приятелка и колега пилот Мария Рамбоу, и Камала Кан (Иман Велани) – тийнейджърка-мутант, която идолизира Капитан Марвел. Триото трябва да обедини усилията си и да се научи да работи в синхрон, за да разгадае защо физически разменят местата си всеки път, когато използват способностите си. От космическото им приключение зависи спасяването на света от невиждана досега опасност, а единственият им съюзник е борещият се със собствените си демони Ник Фюри (Самюъл Л. Джаксън).

Новият трейлър на "Капитан Марвел 2" ни грабва още с първите кадри и ни изпраща в един необкновен и непознат свят. Той разкрива необятния потенциал на героите, които се изправят пред лични изпитания и неочаквани премеждия, като същевременно запазва типичния за продукциите на Марвел хумор.

Режисьор на"Капитан Марвел 2" е Ниа ДаКоста (Кендимен), по сценарий на Меган МакДонъл, Ниа ДаКоста, Елиса Карасик и Зеб Уелс. В ролите са Бри Ларсън, Тейона Парис, Иман Велани, Самюъл Л. Джаксън, Саагар Шаик, Зенобия Шроф, Мохан Капур, Зауи Аштън и др.

Излитаме по-високо, по-далече, по-бързо с Капитан Марвел 2 на 10 ноември само в кината на 3D, IMAX 3D и 4DX.

Ключови думи: