На живо

7

Излезе оригиналният саундтрак на „Uncharted“

Двукратният носител на награда EMMY и трикратно номинираният за GRAMMY Ramin Djawadi е композиторът зад музикалната колекция към приключенския екшън филм

Публикувано на 24 Февруари 2022
Излезе оригиналният саундтрак на „Uncharted“
Снимка: Sony Music/ Вирджиния Рекърдс

Двукратният носител на награда EMMY и трикратно номинираният за GRAMMY Ramin Djawadi е композиторът зад официалния саундтрак към приключенския екшън филм „Uncharted“, базиран на едноименната видеоигра за PlayStation от Naughty Dog. Продукцията е режисирана от Rube Fleischer, а в главните роли влизат Tom Holland, Mark Wahlberg и Antonio Banderas.

Хитрият Nathan Drake (Tom Holland) бива нает от опитния търсач на съкровища Victor “Sully” Sullivan (Mark Wahlberg), за да възстанови богатството на Фернандо Магелан, загубено преди 500 години от фамилията Монкада. Стартирайки като сюжет за елементарна кражба, филмът се превръща в надпревара по целия свят, за да успее дуото да стигне до наградата преди безмилостния Santiago Moncada (Antonio Banderas), който вярва, че той и семейството му са законните наследници. Ако Nate и Sully успеят да дешифрират уликите и да разгадаят една от най-древните и заплетени мистерии в света, те ще открият съкровище на стойност над 5 милиарда долара... но само ако се научат да работят заедно.

„С голямо удоволствие създавах музиката за „Uncharted“ - филм, който е не само забавен, но и колоритен. Надявам се адаптирането на тази обичана видео игра на големия екран да зарадва феновете на приключенския жанр навсякъде по света.“, разказва Djawadi за процеса.

Той е работил с редица гениални композитори, включително Hans Zimmer, и често бива определян като „музикален хамелеон“. Всестранно развития талант му помага да постигне страхотни професионални успехи със саундтраците към продукциите „Game of Thrones“, „Eternals“, „Iron Man“, „Westworld“, „Pacific Rim“, „Jack Ryan“, „A Wrinkle in Time“, „Clash of the Titans“, „Great Wall“ и „Prison Break“.

Снимка: Sony Music/ Вирджиния Рекърдс

TRACKLIST:

 1. Uncharted
 2. Parachute
 3. Brothers
 4. Hey, Kid
 5. I’m All In
 6. Meeting Braddock
 7. Only One Rule In This Game  
 8. Heart of Gold
 9. Cross Purposes
 10. Clockwise Keys
 11. Skeleton with Angel Wings
 12. Give Me The Cross
 13. Giant Urns
 14. Sully’s Secret
 15. Ready To Make History
 16. Have Some Respect
 17. House of Moncada
 18. Postcards
 19. A Whole World You Haven’t Seen
 20. Flying Galleons
 21. Cannonball
 22. Lost Not Gone
 23. The Biggest Treasure Never Found
Ключови думи: