На живо

7

Излезе първият сингъл от новия албум на Адел

Парчето "Easy On Me" и видеоклипът към него направиха премиерата си в първите часове на 15 октомври

Публикувано на 15 Октомври 2021
Излезе първият сингъл от новия албум на Адел
Снимка: Adele Facebook

Суперзвездата Adele се завръща с чисто нов сингъл „Easy On Me“, който предхожда издаването на предстоящия ѝ четвърти студиен албум 30, който всички ние чакахме със затаен дъх през последните 6 години.

Видеоклипът към „Easy On Me“, сниман миналия месец в Квебек, е дело на носителя на голямата награда на фестивала в Кан - Xavier Dolan (Mommy, It’s Only The End The World).

„За мен няма нищо по-хубаво от това артистите да се свържат отново след години. Промених се. Аdele се промени. И това е възможност да отпразнуваме как двамата сме еволюирали, и как останахме верни на себе си. Всичко е същото, но някак различно", споделя режисьорът.

По-рано тази седмица певицата пусна официално изявление в социалните мрежи към почитатели си, в което разкри историята зад предстоящата колекция 30.

Снимка: Sony Music/Вирджиния рекърдс

Със сигурност не бях близо до мястото, на което се надявах да бъда, когато за първи път стартирах работата по този албум преди близо 3 години. Точно обратното. Разчитам на рутина и последователност, за да се чувствам в безопасност. И все пак съзнателно, с желание дори, се хвърлих в лабиринт от абсолютна бъркотия и вътрешни сътресения!

Снимка: Sony Music/Вирджиния рекърдс

По пътя научих много истини за себе си. Отървах се от много слоеве, но също така се увих в нови. Открих наистина полезни и здравословни начини на мислене, от които да се ръководя и имам чувството, че най-накрая отново намерих себе си. Бих стигнала дотам да кажа, че никога през живота си не съм се чувствала по-спокойна. И така, готова съм най-накрая да представя този албум“.  

30 е първата нова музика, която Аdele представя от 2015 г. насам, когато с албума 25 постигна невиждани успехи. Вдъхновен от изпитанията, които съдбата ѝ поднася, албумът 30 е преломно преживяване за изпълнителката. По създаването му тя работи с дългогодишните си съмишленици Greg Kurstin, Max Martin, Shellback, Tobias и Jesso Jr, както и някои нови имена като Inflo и Ludwig Göransson.

Най-очакваната премиера в света на музиката предстои на 19 ноември, а дотогава е сигурно, че новият сингъл „Easy On Me” ще звучи навсякъде.

Поръчайте предварително албума тук

Ключови думи: