На живо

7

Иван Радуловски пуска нов сингъл днес

В ново завладяващо музикално пътешествие, певецът навлиза в дълбините на любовта, предателството и шокиращите обрати на съдбата.

Публикувано на 26 Януари 2024
3 снимки

Иван Радуловски издаде най-новия си сингъл.

"Най-красивите зелени очи" е мелодичен шедьовър, който разкрива скандалната история за една любов, разкъсана от привлекателността на богатството и хватка на закона.

Парчето може да разпали разговори и дебати за по-тъмните аспекти на любовта и връзките и обещава да остави слушателите в очакване на всеки обрат, докато историята се разгръща.

Снимка: MUZE

Във видеото, което е дело на талантливия режисьор Любо Сергеев, артистът разказва за пленителните зелени очи на любимата, които не може да забрави и заради които е готов да изтърпи и най-суровите изпитания на съдбата, само и само да може да потъне отново в тях. Красавицата, която партнира на Иван в клипа, е моделът Лъчезара Кънчева. Музиката и текстът изцяло са дело на самия Иван Радуловски, под аранжимента на невероятния Светлин Къслев. Проектът е осъществен благодарение на Музикаутор.

"Най-красивите зелени" очи излиза днес 26.01, в 16:00 часа в официалния YouTube канал на Иван Радуловски. Издава се от MUZE Music. 

Ключови думи: