На живо

7

Иван Радуловски представи нова песен

Изпълнителят гостува в шоуто "От 10 до 2 с Нейа", за да разкрие подробности за парчето „Не си до мен“

Публикувано на 12 Април 2022
Иван Радуловски представи нова песен
Снимка: Радио N-JOY

Във вторник, на 12.04, в шоуто "От 10 до 2 с Нейа" по радио N-JOY, гостува Иван Радуловски

Изпълнителят, със запомнящ се вокал, който покори ефира в последните месеци с хита си „Не мога да спра“.  

В края на февруари 2022 г. Иван пусна и новата си песен, озаглавена „Не си до мен“ и сподели подробности за нея със слушателите. 

Парчето идва и с видеоклип, който разкрива любовен апокалипсис и безкрайно повтарящ се 30-ти февруари. Това е денят, в който влюбените герои от песента се разделят. Силната им страст изтрива датата от календара, но ги оставя в затвора на собствените им чувства. Капанът на любовта е в смазваща реалност, а усещането за безтегловност от загубата на любимия човек е неизбежно.

За да даде триизмерност на емоцията, Иван се доверява на режисьора Любомир Сергеев. Като творец с богата житейска и визуална култура, живял в Пекин, Виена, Париж, Ню Йорк- Любомир действа със своя космополитен щрих в проекта. Двамата с Радуловски дефинират естетиката на клипа и се обединяват върху сценарий, засилващ внушението на мелодията и текста. Добавя се и бленувания образ, в лицето на талантливата изгряваща звезда Свилена Николова- в ролята на безплътната любима, хваната в капана на времето.

Снимка: Радио N-JOY

Чуйте цялото интервю в аудиофайла по-горе на страницата. 

Ключови думи: