На живо

7

Иван Иванов с първа песен на български език

„Твоят глас“ е посветена на истинската любов, за която се налага човек да се бори дълго време

Публикувано на 05 Април 2023
Иван Иванов с първа песен на български език
Снимка: PR Press

Иван Иванов пусна новия си проект на български език, озаглавен „Твоят глас“.

Песента е посветена на истинската любов, за която се налага човек да се бори дълго време.

„Когато започнахме да работим върху „Твоят глас”, единственото, което звучеше в мислите ми, бе гласът на голямата ми любов, за която се наложи да премина през десет планини. Сега ми се струва забавно, но не и тогава. Всъщност така става в живота. Понякога лесно, а друг път, меко казано, трудно“, споделя изпълнителят. 

Около тази история се завъртат текстът и музиката, а творческият екип е убеден от самото начало, че заглавието ще е именно това. Работата продължава около три седмици, преди да бъде сглобен и целият пъзел на „Твоят глас“.

Музиката и текстът са на Jeason Brad Lewis, той е и автор на видеото към песента. Режисьорът разказва с кадри реална ситуация от живота на момче, което иска да се види със своята голяма любов, но е възпиран от неодобрението на баща ѝ.

Аранжиментът на песента е дело на Mason Blu, Божана Спасова от трио TRINITY е отговорна за беквокалите и за подготовката на Иван Иванов за проекта, записите са направени от Денис Попстоев.

Женската роля е поверена на актрисата Ванина Йорданова, която участва в популярните театрални постановки „Питър Гинт“ и „Бесове“.

Снимка: PR Press

Повече за Иван Иванов

Иван Иванов е роден на 22 август 2000 година в Лом. Пее почти през целия си съзнателен живот, но професионално се занимава с музика от 2017. Тогава музикалният му интерес се засилва и започват неговите участия с глас и китара в училищния театрален състав. След завършване на средното си образование записва "Изпълнителско изкуство - поп и джаз пеене" в АМТИ-Пловдив. Любимите му изпълнители са Ед Шийрън, Шон Мендес, Джеймс Артър, Любо Киров и много други, които са помогнали за формирането на музикалния му вкус. Мечтата му винаги е била голямата сцена, да запише музикални албуми и да пее пред огромна публика. През 2021 става част от популярен телевизионен музикален формат, в който показва своите вокални способности и завършва като полуфиналист. Веднага след това записва дебютния си сингъл, озаглавен "Fake Love".

Ключови думи: