На живо

7

Истински Измислени приятели ни очакват от 17 май само в кината

Трейлър на филма ни запознава с очарователните и забавни Измислени приятели и предлага първи поглед към визуално зашеметяващите ефекти и емоционално наситените моменти, които оформят това разведряващо кинопреживяване. Изобретателният разказ завладява мигновено и ни напомня за любовта, загубата и онези вечни връзки, които ни докосват завинаги и предопределят личността и бъдещето ни

Публикувано на 18 Декември 2023
Истински Измислени приятели ни очакват от 17 май само в кината
Снимка: Форум Филм България

Тази пролет ще настъпи с истинска магия, защото брилянтният Джон Кразински, познат с вродената си способност да улавя по несравним начин същността на всеки герой, който създава, ни е подготвил цяла банда от чудати Измислени приятели. Подготвяме се да изследваме свят, в който въображението не познава граници и възраст, а нестихващата сила на приятелството е по-вдъхновяваща от всякога!

Измислени приятели е комедиен фентъзи филм, който проследява умилителната история на Бий (Кейли Флеминг) – малко момиче, което се опитва да се справи с трудностите на своето ежедневие след тежко житейско изпитание. Докато се сблъсква с перипетиите на порастването, се случва нещо необикновено – тя започва да вижда всички въображаеми приятели, забравени от вече порасналите си деца. И какво прави с тази необичайна суперсила? Бий решава да се впусне в лудо приключение и да събере отново тези причудливи герои с техните създатели.

Снимка: Форум Филм България

Трейлър на филма ни запознава с очарователните и забавни Измислени приятели и предлага първи поглед към визуално зашеметяващите ефекти и емоционално наситените моменти, които оформят това разведряващо кинопреживяване. Изобретателният разказ завладява мигновено и ни напомня за любовта, загубата и онези вечни връзки, които ни докосват завинаги и предопределят личността и бъдещето ни.

В допълнение към трейлъра, ново видео предоставя ексклузивен поглед зад кадър към създаването на продукцията и отваря прозорец към творческия процес, развитието на героите и магическите елементи, които вдъхват живот на този въображаем свят. Срещаме се с енергичния екип и забележителния актьорски състав, сред които са и всеобщите любимци Емили Блънт, Фийби Уолър-Бридж, Райън Рейнолдс, Мат Деймън и Стийв Карел, а изключителните им образи внасят несравнима доза дълбочина и автентичност на тази вълшебна приказка.

Режисьор и сценарист е Джон Кразински (Нито звук, Нито звук 2, Офисът), отличаващ се с всестранния си талант и създаването на филмовото изкуство от различни жанри, продуценти – Алисън Сийгър, Андрю Форм, Райън Рейнолдс и Джон Кразински. Изпълнителни продуценти са Джон Дж. Кели и Джордж Дюи. С участието на Кейли Флеминг, Райън Рейнолдс, Фиона Шоу, Емили Блънт, Фийби Уолър Бридж, Луис Госет младши, Джон Кразински, Мат Деймън, Стив Карел, Акуафина и др.

Истински Измислени приятели ни очакват от 17 май само в кината. 

Ключови думи: