На живо

7

Iskrata си партнира с огнената сръбкиня Boyana

Родният артист пропява на сръбски за пръв път в кариерата си и то в единствен по рода си жанр - тъмен, балкански, ритмичен R&B-Pop

Публикувано на 18 Ноември 2022
Iskrata си партнира с огнената сръбкиня Boyana

Известният поп изпълнител и български хитмейкър Iskrata си партнира с огнената сръбкиня Boyana в песен - палитра от емоции - "Nisi Moj".

Родният артист пропява на сръбски за пръв път в кариерата си и то в единствен по рода си жанр - тъмен, балкански, ритмичен R&B-Pop.

"Nisi Moj" е съвсем нов звук за мен - предизвикателен, още по-смел, още по-модерен. Комбината с Boyana е толкова зареждаща, че запях на сръбски с неистово желание за изкарване на това парче към слушателите възможно най-бързо. Видеото идва скоро", споделя Iskrata. 

"Имам не малко съвместни проекти с известни балкански артисти зад гърба си - сърби, хървати и т..н., но това, което случихме с Iskrata е брилянтно и единствено по рода си по всички направления. Нямам търпение да го чуете", добавя Boyana.

"Nisi Moj" излиза с аудиопремиера и официална визуализация по цял свят днес, 18.11 (петък), в 10:00 ч. от MUZE Music и партниращи музикални организации в чужбина.

Ключови думи: