На живо

7

Iskrata се завръща

Докато пазеше медийна тишина, един от най-добрите български хитмейкъри премина през трънливи пътища, репетиции, тренировки и дълги нощи в подготовка на новата си музикална визия

Публикувано на 15 Юли 2022
 Iskrata се завръща
Снимка: Iskrata Facebook

След повече от две години отсъствие от музикалната сцена като солов изпълнител, днес Iskrata се завръща.

Докато пазеше медийна тишина, един от най-добрите български хитмейкъри премина през трънливи пътища, репетиции, тренировки и дълги нощи в подготовка на новата си музикална визия.

"Черният път" е първият резултат от това ново начало - сингъл, подписан със запазената му композиторска висококачествена марка, но и обновената му концепция на изпълнител със силна, безкомпромисно наелектризираща и смислена музика. 

"Работя с нов екип от мотивирани и млади професионалисти, с които изпитваме взаимен глад за по-добра музика и музикална индустрия у нас. Чувствам се зареден с енергия, готов за завръщането ми на сцената като соло изпълнител и, най-важното, свободен. Толкова свободен, че имах желанието да пусна бунтарска песен, "Черният път". П.С. След него идва и мини албум..", споделя Iskrata.  

Видеоклипът към песента излиза днес (15.07) в 16:00 ч. в телевизионния ефир и официалния YouTube канал на Iskrata. Режисиран и заснет от талантливия Емануил Алберт и неговия екип, той разказва отделна сюжетна линия от тази на парчето, която определено си заслужава да се види. Официалната премиера на аудиото на "Черният път" е днес, 15.07, в 10:00 ч. в радиоефира и всички дигитални стрийминг платформи.

Ключови думи: