10:30 | 14:45
На живо

Приятно разсеяни с Деси
7

Iskrata пусна нова песен

Парчето, озаглавено "Първи и последен (Remix)" направи своята премиера на 2 септември

Публикувано на 03 Септември 2022
Iskrata пусна нова песен
Снимка: MUZE

Iskrata разкри новата си песен. 

"Имам доста неиздадена музика, която предстои да споделя със слушателите си. А "Първи и последен (Remix)" е една от много личните и най-любимите ми песни”, споделя изпълнителят.

По-малко от два месеца след като издаде първия си соло проект от няколко години насам, "Черният път", Iskrata ни изненадва с чисто нова заявка за хит в края на лятото.

Интересното този път е, че изпълнителят взема решението преди оригинала на парчето да пусне ремикса.

"Създадох песента в две версии. Оригиналът е с по-баладично звучене, а ремиксът - по-танцувален. Затова реших да издам първо втората версия - като за край на лятото, а за студените есенни дни - по-бавната", казва Iskrata. 

"Първи и последен" е комбинация от регетон, тропическо усещане и запазената марка на българския хитмейкър – текстове, които докосват. За новата песен Iskrata споделя:

“Решението да пусна "Първи и последен" беше спонтанно. Бях воден от мисълта, че имам музика в студиото ми, която може да види бял свят още днес. Казах на екипа да действаме веднага, да не се фокусираме върху рекламни планове или стратегии, а просто да подарим една от любимите ми песни на слушателите. С други думи – "Първи и последен (Remix)" е спонтанен подарък към хората, които обичат музиката и думите ми“. 

Ключови думи: