На живо

7

Irina Rimes с нов сингъл - "Changer"

Публикувано на 30 Май 2023
Irina Rimes с нов сингъл -

Суперзвезда в Румъния, франкофилът Irina Rimes, най-младият треньор на The Voice Romania, подписва с Warner Music, с лейбъла Parlophone и издава първия сингъл от своя френски проект „Laisse tombe les filles“ на 9 септември 2022 г., електро версия на класиката на France Gall, която става номер 1 в клубната класация и номер 9 в общата клубна класация.

Сега тя споделя новия си сингъл "Changer", който напомня за нейното пътуване във Франция, страната на сърцето й. Молдовско-румънската певица и автор на песни Irina Rimes издаде нова песен „Changer“ на 26 май 2023 г.Този път тя пее песента на френски. Сингълът излиза у нас благодарение на Орфей Мюзик – изключителен лицензиант на Warner Music за България.

Песента е написана от David Goldcher, Irina Rimes, Alexandra Maquet, Frédéric Pradel и David Ciente.

Придружаващото музикално видео е режисирано от Bogdan Paun, Cristina Poszet and Andra Marta.

Irina Rimes казва за песента: „Дори и да е втората песен, която издавам, това ще е първата песен на френски език. Първата от следващите серии. Това е парче, което разказва моята история, къде съм започнала и как по пътя си реших да започна отново от нулата. Не знам дали това е песента, която ще започне голямата любовна история между мен и френската публика, надявам се да е така, но ако не е тази, то определено разкриява нови възможности за мен. Тази песен е написана от двама скъпи приятели, Frederic и Alma, продуцирана от David Goldcher и издадена с Parlophone и Global Records. Благодаря на всички за участието и се надявам да напишем красиви истории заедно.”

Ключови думи: