На живо

7

Инспектор N-JOY разговаря с кмета на община Самоков в турнето NJOY Summer

Мащабното лятно турне продължава с любопитни срещи и актуални интервюта от планинските и морски региони на страната

Публикувано на 10 Август 2021
Инспектор N-JOY разговаря с кмета на община Самоков в турнето NJOY Summer
Снимка: bTV Radio Group

Мащабното лятно турне на радио N-JOY продължава да обикаля България, като ежедневно запознава феновете на добрата музика с любопитни събеседници и уникални природни и културни забележителности. През изминалата седмица любимият на всички Инспектор N-JOY пътуваше из община Самоков, където разговаря с кмета на общината – г-н Владимир Георгиев и бе посрещнат като почетен гост на хотел Рила в Боровец. След като изказа удоволствието си от запознанството с Инспектора, в интервю за N-JOY кметът покани всички слушатели на радиото да посетят района, който със сигурност ще ги заплени.  

„Иска ни се, когато хората дойдат в региона, да останат няколко дни, да откриват нови места. Цялата политика на общината е в тази насока - да прави града по-зелен и по-приветлив за туристите“, сподели Владимир Георгиев. Кметът разказа за живописните атракции на регион, както и за богата културна и спортна програма, като поясни, че общината цели да се развива като подготвителен спортен- и рехабилитационен център.

Снимка: bTV Radio Group

От началото на тазгодишното издание на турнето екипът на радио N-JOY ежеседмично редува планинските и морски региони. Тази седмица NJOY Summer предава на живо от Банско и региона, където е слънчевата радиоводеща Нейа. В момента там тече и Банско Джаз Фест, където са и колегите от Джаз ФМ радио - Светослав Николов, Таня Иванова и Владислав Мирчев.

 

Снимка: bTV Radio Group

Приключенията на Нейа можете да слушате пряко в ефира на радиото, а ако искате и вие да  посетите града, можете да се включите в играта на обновения ни сайт NJOY Summer. Всяка седмица в нея един късметлия печели уикенд за двама в първокласен хотел.

Последвайте радио N-JOY във Facebook и Instagram, за да съпреживеете N-JOY Summer –  единствената по рода си кампания в българския радиоефир, която отразява актуалните събития и уникалните забележителности на България чрез преките включвания на емблематичните водещи на радио N-JOY.

Ключови думи: