На живо

7

Innerglow с нова песен

"Мindless Grinding" изразява любовта на триото към Boney M. и Be Gees и ни завърта във времето със звучене от 80-те години, пречупено през призмата на модерната денс музика

Публикувано на 23 Юли 2023
Innerglow с нова песен
Снимка: Innerglow Facebook

Алтернативната рок банда, любима на меломаните у нас, Innerglow, се завърна с ретро вдъхновение и модерен пламък в новото си парче "Мindless Grinding". 

Песента изразява любовта на триото към Boney M. и Be Gees и ни завърта във времето със звучене от 80-те години, пречупено през призмата на модерната денс музика.

По музика и текст на Innerglow, "Мindless Grinding" е песен за роботизираното ежедневие и за урагана от задължения в животa ни. Сингълът излиза и с официално видео, разказващо за нуждата да избягаме от рутината на ежедневието и да преследваме големите си цели и мечти. Визуализацията е реализирана от режисьорa, оператор и лице на популярния канал Setup One - Иван Иванов.  

Innerglow са майстори в съчетаването на музикалните си таланти със своите професии в реалния живот. Тодор е журналист, Петър е тонрежисьор, а Матей е преводач. Техните различни професионални занимания допринасят за уникалния звук и индивидуалност на групата.

Феновете на Innerglow ще имат възможността да чуят за първи път "Mindless Grinding" на живо на предстоящия им голям концерт в "Маймунарника" на 28 юли, в София. Следват концертни дати и във Варна (4 август), Бузлуджа (10 август), Бургас (1 септември), Пловдив (2 септември) и в Стара Загора (3 септември).

Ключови думи: