На живо

7

Innerglow с концерт в 17 ч. за 17-ия рожден ден на радио N-JOY

Слушателите стават зрители с лайвстрийм в Instagram профила на радиото

Публикувано на 01 Юни 2023
Innerglow с концерт в 17 ч. за 17-ия рожден ден на радио N-JOY

Днес радио N-JOY добавя още една година към своя радиоефир, като отбелязва празника с игри, торти и много музика на живо. Точно в 17ч. започва специалната празнична програма по повод 17-ия рожден ден на N-JOY, водена от ембелматичния Инспектор N-JOY и усмихната водеща Доменика Димитрова! В преобразеното студио на радиото влиза и една от най-обичаните български групи - Innerglow с празничен сет, подготвен специално за радиото.

Цял ден в ефира на радиото ще има поздрави от слушатели, 17-годишни младежи и любими музиканти. В празничната програма от 17 до 19 ч. музикалното трио Innerglow, със състав Тодор Ковачев (вокал и кийборд), Петър Желев (китара) и Матей Христосков (барабани), ще изпълнят едни от най-обичаните песни на групата като Little Magnets, Nowhere, Hurt ya, Crawling и други. Специално за празника на радио N-JOY в ефира ще прозвучи и премиера на чисто новото парче на Innerglow – Mindless Grinning. Слушателите ще могат да станат зрители с лайвстрийм на специалната програма в Instagram профила на радиото: https://www.instagram.com/radionjoybg/

Веднага след концертната програма в ефир на една от най- разпознаваемите радиостанции в страната ще има празничен сет на DJ Pancho.

Не пропускайте да отбележите празника на детето със специалната програма на радио N-JOY. Можете да следите всичко ново около радиото във Facebook и Instagram, както и да слушате ефира ни аналогово и дигитално през новото приложението RADIOMATE.

Честит рожден ден, радио N-JOY!

Ключови думи: