На живо

7

Innerglow с нов сингъл

Озаглавена “Безразличен“, тя е с отличително за бандата модерно рок звучене, запомнящ се вокал и китарни рифове

Публикувано на 27 Ноември 2023
Innerglow с нов сингъл
Снимка: Вирджиния Рекърдс

Скоро след успеха на парчето си „Знак“, една от най-добрите български рок групи Innerglow се вслуша в желанието на своите фенове и представи още една песен на български език.

Озаглавена “Безразличен“, тя е с отличително за бандата модерно рок звучене, запомнящ се вокал и китарни рифове. По музика и текст на Innerglow, “Безразличен“ излиза освен с аудио и с официално видео.

„Основна тема в новия ни проект е онзи властващ егоцентризъм, който често ни отчуждава от най-близките ни“, споделя вокалистът Тодор Ковачев.

Видеото към новата песен на Innerglow реализира режисьорът и оператор Иван Иванов, известен и като компютърния гуру зад популярния YouTube канал Setup One. Негово дело е и клипът към предишния им сингъл „Mindless Grinding“, но този път видеографът залага на доста по-мрачна стилистика. Главна роля във видеото взима и дългогодишната приятелка на бандата - Кристина Георгиева, на която доверят хореографията и нейното изпълнение.

Премиерата на „Безразличен“ идва след много динамично и успешно лято за тримата от Innerglow, през което тя обиколиха страната с концерти и взеха участие в множество фестивали.

Серията им от летни изяви завърши с голям концерт на празника на гр. София (17 септември) заедно с Любо Киров, а през ноември момчетата свириха за пръв път в Лондон и зарадваха публиката в легендарния клуб The Garage заедно с група „Остава“.

Ключови думи: