На живо

7

INNA и Sean Paul със сензационна колаборация

Публикувано на 17 Декември 2021
INNA и Sean Paul със сензационна колаборация
Снимка: Орфей Мюзик

Румънската супер звезда INNA продължава серията от успешни колаборации и е подготвила издаването на последни си сингъл "UP" с Sean Paul, един от най-обичаните и добре познатите артисти в света. 

Ямайският денсхол певец и рапър Sean Paul връхлетя на глобалната музикална сцена в началото на 2000 с песни като "Get Busy" от спечелилия награда Grammy албум "Dutty Rock", както и "Temperature". Като един от първите представители на поп денсхол движението Sean Paul колаборира с Beyonce за "Baby Boy", но също така и със Sia, Clean Bandit и Pharrell Williams. Неговият кратък албум от 2018 г. "Mad Love" включва супер хитовете "No Lie" с Dua Lipa и "Mad Love" с David Guetta и Becky G.

INNA издаде оригиналната си версия "UP" преди месец и половина и вече има повече от 11 милиона гледания в YouTube и е на 68 място в глобалната класация на Shazam Global, на номер 6 в денс класацията на Shazam Dance, на 2-ро място в Shazam Romania, на 1-во място в Shazam Bulgaria, на 2-ро място в официалната класация по излъчване Bulgaria Top 100, 16-то място в Shazam Turkey и на 20-то място в Shazam Russia.

Официалното видео към новата колаборация на "UP" е филмирана от NGM Creative, с Bogdan Paun и Alexandru Muresan в ролята на режисьор и директор продукция, и с участието на Loops Production.

Сингълът излиза чрез Warner Music Poland, в България – от Орфей Мюзик. 

Ключови думи: