На живо

7

INNA пусна нов сингъл и го придружи с лирик видео

Публикувано на 29 Октомври 2021
INNA пусна нов сингъл и го придружи с лирик видео
Снимка: Орфей Мюзик / Warner Music

INNA се завръща с много заразителен и пристрастяващ сингъл.

Той е наречен “Up”, писан е от Minelli, Sebastian Barac, Marcel Botezan, INNA и Alex Cotoi и продуциран от Alex Cotoi, Marcel Botezan, Sebastian Barac.

Лирик видеото на “Up” е режисирано и заснето от NGM Creative, екип, който направи повечето от последните видеа на INNA (Bogdan Păun режисьор и Alexandru Mureșan режисьор-фотограф). Красотата в екипа се състои от Anca Buldur (грим), Adonis Enache (коса) и RDStyling стилист.

Най-новият сингъл на INNA “Up” представлява приятен химн, който не бива да изпускате! Тракът незабавно ще повдигне настроението ви, благодарение на свежо звучене, а текстът разказва историята как любовта може да се погрижи за теб, когато всичко друго в живота ти върви в обратната посока. “Up” определено е песен, която ще проправи пътя си към върха на денс плейлистите ви.

“Изключително развълнувана съм за “Up”, това е песен, в която се влюбих от първия бийт, работих по нея със супер талантливи и специални хора от студиото. Скоро ще можете да се насладите и на официалното видео на ‘UP’. Нямам търпение!“, казва INNA.

У нас можете да слушате “Up” чрез Орфей Мюзик / Warner Music Poland / Global Records.

Снимка: Орфей Мюзик / Warner Music

Предишните седмици INNA пусна песента "Party" в колаборация с Minelli, "Pretty Please" с Gaullin и “Like That” с Brian Cross.

Годината на INNA е пълна с успехи и колаборации. Песента "Flashbacks", с над 28 милиона гледания, завладя класациите в Русия, където се нареди на №1 за 8 последователни седмици и в страните от Общността на независимите държави и Турция. След това тя пусна "Maza", която събра над 19 милиона гледания, "Oh My God", колаборацията с Gromee - "Cool Me Down", "It Don't Matter" с Alok и Sofi Tukker, "Papa" със SICKOTOY x Elvana Gjata и "Here" с Carla's Dreams, The Motans и Irina Rimes.
INNA има над 5.3 милиарда гледания в YouTube, номер 6 след европейски артисти като Dua Lipa, Adele, Ellie Goulding, Anne Marie, Little Mix.

С впечатляваща поредица от хитове, много награди зад гърба си и концерти в Европа, Азия, Латинска Америка, САЩ, Канада и Близкия Изток, INNA наистина е огнен музикален феномен, един от артистите в момента, привличащи вниманието на целия свят. Най-вълнуващия нов глас в денс света, румънката възпламени глобалните класации с хитове като ”Hot” , ”Sun Is Up” и ”Déjà vu”, колаборации с артисти от ранга на Pitbull, Flo-Rida, Daddy Yankee, Juan Magán, JBalvin, Yandel и стигна топ позициите в дузина държави, от родната Румъния до Япония, Мексико, Турция, Аржентина, Испания, Финландия, Полша и Щатите. Албумът й Yo излезе чрез лейбъла на Jay Z, Roc Nation, представящ артисти като Rihanna, Shakira, Mariah Carey и много други. С външен вид и денс движения, които пасват на музикалния й талант, INNA е печелила няколко награди MTV Europe, Romanian Music Awards и RRA Awards, а през 2012 стана първия и единствен европейски жена артист, който достигна 1 милиард гледания в YouTube.
Най-новата й колаборация с Minelli по песента "Party" получи изумителна обратна връзка от феновете, тракът избухна и в дигиталните платформи (Apple Dance #9 Румъния, #15 Турция, #91 Русия и влезе в някои от най-големите редакторски плейлисти: Pop Brandneu, Dance Brandneu, NMF Deutschland, Italy, Turkey, India, Dance Room, BPM - Today's Dance Hits, Novedades Viernes MX), като получи и страхотни отзиви от радио каналите по света.

Ключови думи: