На живо

7

INNA и Minelli ни канят на "Party"

След издаването на първия си сингъл заедно "Discoteka", INNA и Minelli се обединяват отново

Публикувано на 26 Септември 2021
INNA и Minelli ни канят на
Снимка: Орфей Мюзик / Warner Music

След издаването на първия си сингъл заедно "Discoteka", INNA и Minelli се обединяват отново за "Party", най-новата им колаборацип, която ще ви нкара да станете да танцувате, без значение какво се случва. Заразителен припев, свеж бийт и невероятните вокали на INNA и Minelli са най-големите съставки, необходими за успешен и приповдигнат трак. 

Двете изпълнителки обединяват сили за истински химн за най-забавното и щуро парти. "Party" е композиран от Minelli и Viky Red, текст на Minelli, продуциран от Viky Red и лирик видео от Mihai Sighinaș, анимирано от VÂNĂ Animation Studio.

В дигиталните магазини "Party" е колаборация с Romanian House Mafia, музикален проект с който двете изпълнителки са си колаборирали за песните "Hola" - Minelli и "Paris to London" - INNA.

”Изненадаааа: парти песен за моите парти хора! Забавлявайте се и не спирайте партито!“, казва INNA.

"Party" е енергична песен, изпълнена с хубаво настроение, което се надявам, че ще бъде заразително и за вас. Насладете се!“, казва Minelli.

Снимка: Орфей Мюзик / Warner Music

Годината на INNA е много успешна и пълна с колаборации. Песента "Flashbacks", с над 26 милиона гледания, завладя класациите в Русия, където се нареди на №1 за 8 последователни седмици и в страните от Общността на независимите държави и Турция. След това тя пусна "Maza", която събра над 17 милиона гледания, "Oh My God", колаборацията с Gromee - "Cool Me Down", "It Don't Matter" с Alok и Sofi Tukker, "Papa" със SICKOTOY x Elvana Gjata и "Here" с Carla's Dreams, The Motans и Irina Rimes.

Поставяйки клубовете на Европа, Азия, Латинска Америка и Близкия Изток в краката си, INNA е яростен музикален феномен. Най-вълнуващия млад глас в денс света, румънският артист запали глобалните класации с хитове като “Hot”, “Sun Is Up” и “Déjà vu”, колаборирайки си със звезди от ранга на Pitbull, Flo Rida, Daddy Yankee и Juan Magan и стигна до топ позиции в дузина държави. INNA има огромна фен база по света, стигна до някои от най-големите музикални канали, покори класациите и напълно разпродаде концерти навсякъде по света.

С външен вид и денс движения, които пасват на музикалния й талант, INNA е спечелила няколко награди MTV Europe Awards, Romanian Music Awards и RRA Awards, а през 2021 се превърна в първия и единствен европейски артист жена, който стигна до 1 милиард гледания в YouTube.

Minelli също има изключителна година, благодарение на огромния успех на сингъла "Rampampam", който събра над 84 милиона гледания и покори класациите по света, нареждайки се на №5 в глобалната класация на Shazam.

Minelli е същинска машина в писането на песни и продуцирането. Скоро след като много парчета се изкачиха по топ класациите по света, като Top10 във Франция и Япония с “Follow Your Instinct” или #1 в румънските класации, тя направи пробив като артист от фронтовите линии през май 2017, когато се присъедини към Global Records и пусна първия си соло сингъл “Empty Spaces”, който незабавно се лицензира от Ultra Music. През 2019 тя пусна хитовия сингъл “Mariola” и направи впечатляващи изпълнения. Тя оглави румънския ефир iTunes, телевизията и Spotify Viral 50 класациите, масивни еърплей ротации по света и задмина 20 милиона гледания в YouTube. Освен това, тракът бе лицензиран по света от RCA/Sony Music Germany, с международни изпълнения във Франция, Обединеното Кралство, Германия, Русия, България сред много други. Следващият сингъл на Minelli, “Discoteka” featuring INNA, свежа колаборация, която миксира съблазнителни вокали, категоричен бийт и хипнотизиращ вайб, създадева наистиана добро звучене и визуална коцепция. Тракът влезе в няколко редакторски Spotify плейлисти. В края на 2020 Minelli пусна "Nostalgic Illusions", сантиментално, но и пленително ЕР, обединяващо двата трка "Illusion" и "Nostalgia", за да сътвори еклектична комбинация от жизнен бийт и фантастични вокали. Най-новото издание на този артист директно ще везе и във вашите плейлисти!

У нас можете да слушате "Party" чрез Орфей Мюзик / Warner Music Poland ТУК.

Ключови думи: