На живо

7

Imagine Dragons с двойно издание, озаглавено Mercury – ACTS 1 & 2

Артистите спазват обещанието си за още по-истинско музикално преживяване и достигат нови висоти с всяка следваща песен

Публикувано на 12 Юли 2022
Imagine Dragons с двойно издание, озаглавено Mercury – ACTS 1 & 2
Снимка: Animato Music / Umg

Мултиплатинената група Imagine Dragons представи продължението на Mercury – ACTS 1 с ново двойно издание от 32 песни, озаглавено Mercury – ACTS 1 & 2.

Както предходният и този албум е продуциран от Rick Rubin. Артистите спазват обещанието си за още по-истинско музикално преживяване и достигат нови висоти с всяка следваща песен.

Mercury – ACT 1 е фокусиран предимно върху разтърсващата загубата на любим човек и непосредственото чувство за празнота. Колекцията е емоционален разказ за борбите, с които се сблъсква в живота вокалистът на бандата Dan Reynolds. Второто действие Mercury – ACT 2 символизира надеждата за светлина в края на тунела и спокойствието, което изглежда невъзможно за постигане след изживяната болка.

Групата проправя път към новия си албум с премиерата на първия сингъл “Sharks”, а парчето “Bones” разбива класацията на Billboard Hot 100 и скоростно набира популярност. За да отпразнуват издаването на двойния компактдиск, билборди на Imagine Dragons се появяват в градовете Лос Анджелис, Ню Йорк и Лас Вегас.

Снимка: Animato Music / Umg

Траклист:

Enemy by Imagine Dragons & JID
My Life
Lonely
Wrecked
Monday
#1
Easy Come Easy
Giants
It's Ok
Dull Knives
Follow You
Cutthroat
No Time For Toxic People
One Day
Bones
Symphony
Sharks
I Don’t Like Myself
Blur
Higher Ground
Crushed
Take It Easy
Waves

Ключови думи: