На живо

7

Imagine Dragons започват нова ера със сингъла “Eyes Closed”

Последната нова музика, която чухме от Imagine Dragons бе "Children of the Sky (a Starfield song)", вдъхновена от хитовата научнофантастична игра Starfield

Публикувано на 04 Април 2024
Imagine Dragons започват нова ера със сингъла “Eyes Closed”
Снимка: Вирджиния Рекърдс

Imagine Dragons продължават да предефинират рок музиката през 21-ви век.

Поставяйки началото на нова творческа ера, Dan, Wayne, Ben и Daniel се завръщат с новия сингъл “Eyes Closed”.

Видеото, режисирано от Andrew Donoho (J Balvin, Twenty One Pilots), е вдъхновено от илюстрованите творби на френския художник и писател Moebius и разказва за сюрреалистичното пътуване на Dan, символизиращо завръщането към живота. “Eyes Closed” съчетава елементи на алтернативна и електронна музика, рап и рок.

За песента фронтменът на Imagine Dragons, Dan Reynolds разказва: "След като се откъснах за известно време от музиката и прекарах време със семейството и близките си, най-накрая усетих желание да се върна, но с нов поглед и манталитет. Светът изглежда много по-различно, след като си бил група повече от десетилетие. Но някои неща винаги ще си останат същите. Именно намирането на точния баланс между носталгия и свежест ми носи най-голяма радост в студиото. Много се забавлявахме, докато създавахме този запис, и се надявам и вие да му се насладите".

Последната нова музика, която чухме от Imagine Dragons бе "Children of the Sky (a Starfield song)", вдъхновена от хитовата научнофантастична игра Starfield™. Друг важен момент в кариерата им е успеха на хитовия им сингъл "Bad Liar", който току-що надхвърли 1 млрд. стрийма в Spotify, с което Imagine Dragons се превърнаха в "първата група, отбелязала 10 песни с над 1 млрд. стрийма в Spotify".

Ключови думи: