На живо

7

"Игрите на глада: Балада за пойни птици и змии"

Създадена по световния бестселър на Сюзан Колинс, впечатляващата епична екранизация разказва вълнуващата история за покваряването на младия Кориолан Сноу, първите му стъпки в йерархията на властта и превръщането му в ужасяващия тиранин, когото познаваме от свръхуспешните филми и книги от превърналата се в световен феномен поредица "Игрите на глада"

Публикувано на 09 Ноември 2023
Снимка: Форум Филм България

На 17 ноември, само в кината, се завръщаме в суровия антиутопичeн свят на Панем с "Игрите на глада: Балада за пойни птици и змии".

Създадена по световния бестселър на Сюзан Колинс, впечатляващата епична екранизация разказва вълнуващата история за покваряването на младия Кориолан Сноу, първите му стъпки в йерархията на властта и превръщането му в ужасяващия тиранин, когото познаваме от свръхуспешните филми и книги от превърналата се в световен феномен поредица "Игрите на глада".

Снимка: Форум Филм България

Години преди да стане президент на Панем, 18-годишният Кориолан Сноу е последната надежда на своя залязващ род – някога гордо семейство, което след войната губи своите влиятелни позиции в Капитол.

Снимка: Форум Филм България

С бързото наближаване на 10-ите годишни Игри на глада, младият Сноу е неприятно изненадан, когато е избран за ментор на Луси Грей Беърд – момиче трибут от незначителния Окръг 12. Но след като Луси Грей привлича цялото внимание на Панем със своето провокативно изпълнение по време на Жътвата, Сноу смята, че може да успее да обърне шансовете на тяхна страна. Обединявайки уменията им за показност и новооткритата политическа проницателност, битката на Сноу и Луси Грей в крайна сметка ще разкрие кой е пойна птица и кой е змия.  

Шоуто започва с "Игрите на глада: Балада за пойни птици и змии" от 17 ноември в кината, 4DX и IMAX.

Ключови думи:
@