На живо

7

Играта пусна първата си песен за новата година

По „Домино“ той работи заедно със своя дългогодишен приятел и "боен другар" Бате Пешо

Публикувано на 08 Януари 2024
Играта пусна първата си песен за новата година
Снимка: Directo Agency

Новата година е ново начало в музиката за Играта.

„Домино“ е първата песен на рапъра за 2024-та г., която нарежда послания директно в сърцата на почитателите. По песента Играта работи заедно със своя дългогодишен приятел и "боен другар" Бате Пешо, който винаги може да направи най-завладяващия музикален микс, а текстът на „Домино“ е в типичния за изпълнителя стил и „пали“ слушателите още от първо слушане.

Бъдещият хит е вдъхновен от половинката на Играта, която е и неговата най-голяма муза. Двойката е известна като една от най-стабилните в мейнстрийма, а признанието на последователите личи от подкрепящите думи в онлайн пространството.

„Марияна е моят пламък както в живота, така и в музиката. Няма да е грешка ако кажа, че тя ме вдъхновява за всяка моя песен. Новата нарекох „Домино“, защото това е играта на хармоничния ред. Така сме и ние в любовта – пламък и хармония“, разказва Играта.

Снимка: Directo Agency

Не е случаен и женският образ във видеоклипа към песента. Ролята е поверена на изкусителката Жанета Осипова, известна с участието си в предаването „Фермата“, където затвърди статута си на дама с характер и очарование. Именно затова Играта и режисьорът Радостин Събев – Шошо са категорични, че Осипова е правилният избор за дамски персонаж във видеоклипа.

„Обадих ѝ се импулсивно, а тя прие поканата на мига. С нея се работи перфектно. Ролята пасна отлично на личността ѝ“, издава Играта и добавя, че там, където присъства красива дама, е съвсем естествено да има и уникален автомобил, който също е акцент в кадрите.

Освен с нова песен, Играта дава начало на годината и с нова визия. Участникът в риалити формата „Къщата на инфлуенсърите“ в момента е с 21 килограма надолу, свалени само за 5 месеца. Това е поредното доказателство за несломимия дух на изпълнителя.
„Върнах се в залата с амбиция да постигам резултати. COVID-19 се отрази пагубно на духа ми, направи ме асоциален, не ме интересуваше нищо. Сега обаче е време за рестарт. 2024-та е моята година“, заявява Играта и обещава това да е само отправната точка на сбъдването на мечтите за годината и да нареди личното си домино повече от перфектно.

Ключови думи: