На живо

7

И Миро ще пее на Франкофоли в Пловдив

Свършиха промо билетите за френския фестивал

Публикувано на 15 Май 2023
И Миро ще пее на Франкофоли в Пловдив
Снимка: francofoliesbg.com

Един месец остава до най-големия франкофонски фестивал в света - Франкофоли се завръща тази година у нас, в Пловдив на Гребната база на 16 и 17 юни.

Миро е първият обявен български артист, който ще стане част от събитието. Той ще излезе на сцената на Франкофоли на Гребния канал в програмата на 17 юни, във втория ден на фестивала, заедно с Gente De Zonа, Gims, Shouse и La Caravane Passe. 2023 е силна година за бг изпълнителя, който издаде първия си сборен албум „46“ - озаглавен с годините, които певецът навърши, започвайки да събира песните в него.

Миро издаде, че на сцената на Франкофоли планира да изпълни всички любими песни от best оf aлбума си, сред които „Някога преди”, „Губя контрол, когато”, „Август е септември”, „Убиваме с любов”, „Сувенир”, „Върха на планината”, „Гълъбо”, „Печат от моята душа”, „Очите”, „Повече” с ALMA и „Отначало” и няма търпение да ги сподели с публиката в Пловдив.

Припомняме, че на 16 юни, в първия ден на най-престижната сцена на единствения български фестивал с френски шик и стабилни традиции, ще видим Имани, LP, Bon Entendeur и Елена Папаризо.

Промоционалните билети за тазгодишното бляскаво издание на Франкофоли в Пловдив свършиха и от днес билетите са с нови цени в мрежата на EVENTIM, в ЕPAYGO и на касите на EasyPay в цялата страна.

Поради засиления интерес от много съседни държави от миналата седмица билети за Франкофоли се продават и няколко европейски сайта в ГърцияРумъния и Хърватска.

Френският фестивал Франкофоли се провежда на Гребната база в Пловдив – най-стария жив град в Европа. Събитието е част от програмата „Наследство 2023“ на Фондация „Пловдив 2019“ и се осъществява с любезната подкрепа на Община Пловдив и с медийното партньорство на БТВ Медиа Груп.  

Ключови думи:
@