На живо

7

HUGEL & Benjamin Ingrosso нагорещяват лятото с нов трак

“Black & Blue” е в колаборация с шведксата поп звезда Benjamin Ingrosso

Публикувано на 23 Май 2022
HUGEL & Benjamin Ingrosso нагорещяват лятото с нов трак
Снимка: Орфей Мюзик / Warner Music

HUGEL е от Марсилия, Южна Франция, така че знае какво означава лято в града: горещо.

И това е вярно за температурите, но и за цялостното усещане. Когато улиците се напълнят с енергия, оскъдно облечени хора с висока енергия, питиета в ръце и музика до късно вечер, животът придобива все повече смисъл. С този образ наум се впускаме към “Black & Blue”, новата колаборация на HUGEL с шведксата поп звезда Benjamin Ingrosso. И веднага го усещаме: този трак ще бъде ключова съставка в плейлистите това лято. 

Свежи хаус вълни, китари, леки мелодии и чувствените вокали на Benjamin Ingrosso – “Black & Blue” е перфектния свеж трак за горещ летен ден. Изгарящите павета под краката ни се превръщат в плажен пясък, морето пред нас и бара на плажа с освежаващи напитки ни чакат от ляво. Да не споменаваме и този красив флирт, който ни побърква по най-красивия начин: “The way you touch me / Keeps me up all night”, пее Benjamin Ingrosso, напълно осъзнат, че цялата тази афера вероятно няма да завърши добре за него: “The way you got me feeling / Beating my heart / Black and blue”. Но е лято и животът е сега. Все пак има достатъчно време за разбити сърца през есента!

“Наскоро направих клубни хитове и усетих, че е време да се завърна с подходяща песен“, споделя HUGEL. “Когато срещнах Benjamin в студиото ни във Франкфурт, незабавно се напаснахме по отношение на музика и като хора. И двамата харесваме R’n'B и това, в комбинация с фънки денс бийт, доведе до ‘Black & Blue’. Тази песен е истинска и пълна с емоции. Със сигурност още повече ще сгорещи вашето лято“.

“Написахме "Black & Blue" по време на пътуване до Франкфурт миналата година и в този ден имах огромно усещане“, спомня си Benjamin Ingrosso. “Написахме я много бързо с вдъхновение от Kylie Minogue и много диско настроение! После отидохме за чудесна италианска паста с вино. Беше страхотен ден. Обичам тази песен!
“Black & Blue“ е първата официална колаборация между френския DJ/продуецнт и изпълнителя и актьор от Швеция. Песента следва скорошната колаборация на HUGEL, “Castle”, с Alle Farben.

За HUGEL:
С няколко златни и платинени сертификата, DJ-ят и продуцент HUGEL си изгради име в музикалната индустрия след пробива на “I Believe I’m Fine“ с Robin Schulz през 2017, събра общо 820 милиона световни стрийма и 6.6 милиона месечни слушатели в Spotify, благодарение на хитове като “WTF”, “I Believe I’m Fine” и известния ремикс“Bella Ciao” (официален германски летен хит за 2018). HUGEL не прави само радио рекордьори и такива за сингъл класациите, но има и дълбока страст към хаус и техно хауса. Многостранният му подход му донесе колаборации и ремикси с топ Billboard артисти като Charlie Puth, J Balvin, Topic, и Sigala.  

Снимка: Орфей Мюзик / Warner Music

За Benjamin Ingrosso:
С над 500 милиона стрийма в Spotify, 12x платинени и 13x златни сингъла, и три #1 албума в шведските класации, Benjamin Ingrosso е най-горещия мъж-артист в Швеция сега. Гласът му е сравняван с легенди като Bruno Mars и George Michael и е съчетан с безпогрешна музикалност и авторски умения.

У нас можете да слушате чрез Орфей Мюзик/ Warner Music Central Europe. 

 

Ключови думи:
@