На живо

7

hug or handshake с нов сингъл

Момчетата от инди поп-рок бандата представиха песента "Slowboy" и видеоклипа към нея

Публикувано на 17 Март 2023
hug or handshake с нов сингъл
Снимка: Михаил Мишев

hug or handshake пуснаха нов сингъл.

Момчетата от инди поп-рок бандата представиха песента "Slowboy" и видеоклипа към нея.

Една силно зареждаща песен, носеща мелодично и танцувално поп звучене, подкрепено от силно въздействащи вокални линии.

“Tази песен е една по-енергична и ведра посока в сравнение с парчетата от дебютния ни албум Once Upon a Pink Sedan. Надявам се да е стъпка напред в развитието на стила ни, но без да бягаме от себе си“, – споделя Петър.

"Slowboy" е първото парче, което официално излиза на бял свят след дебютния им албум, но всъщност то отдавна радва феновете по време на концертите на групата.

Снимка: Ксения Маргарет

„Slowboy" вече е навъртяло не малко километри, защото го свирим по концертите ни още от края на 2021-ва. Хората го приемат добре, някои даже казват, че им е любимото наше парче“, разказва Тони.

Автор на текста на "Slowboy" е Антон, музиката е на Петър и Антон, а за аранжимента, записа и смесването момчетата отново работят в добре смазаната колаборация с музикалния си продуцент Симеон Лозанов – Monyx. 

Режисьор и оператор на свежото видео е Никола Атанасов, с който процеса на работа винаги е доста флуиден. Негово дело са първите два видеоклипа на hug or handshake - "Molten Dreams" и "Blaze of Sorry". Лентата е стилна и позитивна, а историята в нея разказва за две момчета, на които им се иска да могат да танцуват, опитват се да намерят вътрешния си "Slowboy" и да не им пука много как изглеждат, въпреки че реално им пука.

Ключови думи: