На живо

7

Христо Шопов представя моноспектакъла „Не е за телефон“

Публикувано на 30 Юли 2021
Христо Шопов представя моноспектакъла „Не е за телефон“

Световният киноартист Христо Шопов, който през последните няколко години се завърна в театъра, излиза с моноспектакъл на 31 юли в Парк-театър "Борисова градина". В „Не е за телефон“ неговият герой час и петнайсет минути ще говори по жицата.

Дни преди представлението в Парк-театър Борисова градина Христо Шопов гостува в предаването „Приятно разсеяни с Деси“, за да ни разкаже повече за постановката.

Автори на представлението са Елин Рахнев и Лиза Шопова – сестрата на Христо, която е и негов режисьор. Сценографията на постановката е на Анелия Райкова, а музиката е на Светлин Къслев.

„Шегуваме се с много неща от живота на сцената, като спазваме добрия вкус. Но не са много онези нещата, които ме разсмиват. Важното е човек да може да се шегува със себе си“, споделя Христо Шопов. Според него фразата „Не е за телефон“ все така продължава да бъде актуална за всекидневието ни, защото хората все още предпочитат да си казват важното, като се видят. Самият той обаче не се страхува, че някой може да го подслушва, защото не е чак толкова интересен.

Ключови думи:
@